HOLBĂRI SPORTIVE

0
14

GRELE DEZBATERILE FOTBALISTICE

Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu e depăşită de rolul de moderator de talk-show fotbalistic.Uneori picioarele lungi nu ajută!. Nu poţi discuta oricum cu persoane ca Nicolae de la Astra, un patron needucat, mitocan! L-a jignit pe Horia Ivanovici, invitat în studio la LookTV, acesta i-a dat o replică destul de tăioasă, dar difuzabilă, în timp ce gazda îl invita pe Ivanovici la tăcere. Becali mai avea momente când era şi simpatic,alteori înjura… Nicolae e doar un milionar nesimţit. *Au fost faze de roşu, pe care arbitrul nu le-a dat. În studio mai era un semianalfabet (fără vorbe la el, cu multe fraze neterminate), un mare dinamovist, care s-a speriat de tonul lui Nicolae şi l-a lăsat pe Horia în offside. * Roxana nu va prinde finalul de sezon, dacă va fi atât de neinspirată în a modera, iar dacă Look TV şi Look Plus nu au oameni, de ce s-au băgat? Ca să ne oblige pe noi să plătim în plus la Romtelecom?
Am văzut un meci aprig între CFR şi Astra. 4-1 Au fost şi greşeli de arbitraj, dar clujenii meritau victoria în mod clar.
Real Madrid n-u poate bate pe Simeone! Iar a pierdut acasă în faţa lui Athletico Madrid. 1-2
Barcelona pare să-şi revină!
La tenis Horia Tecău şi Florin Mergea au câştigat în trei seturi (mult mai greu decât arată scorul) cu Suedia şi ne dau speranţe pentru mâine. Avem 2-1!  Avem nevoie de o victorie din cele două jocuri de simplu pentru a rămâne în lumea bună a Cupei Davis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here