Holbările lui Andrei: nocturnele otrăvite (pamflet de culcare 6.04)

0
141

Holbările lui Andrei: nocturnele otrăvite (pamflet de culcare 6.04)NOCTURNELE OTRĂVITE (pamflet de culcare din 6 aprilie)

Cataramă (dr. Alberts lipsește azi?) și Coarnă (mai enervant decât Șoșoacă, mai obraznic decât 10 parlamentari), alături de istoricul Troncotă sunt invitați la Realitatea Plus pentru a promova ideile lor ”binefăcătoare” politico-sanitare. S-a străduit să le facă față Gr. Cartianu. Gazda emisiunii, B.Muzgoci o scaldă, ba pro, ba contra oricui. Un fel de șopârlă.* M.B. de la emisiunea cu zgura, a început să-i imite ”zămbetul” lui Serghei Mizil, o atacă pe Mădălina Dobrovolschi . Altfel gelul e la locul lui, iar reclama la frizerie e permanentă! * B1 are și emisiuni decente. Tudor Mușat e o excepție. Analistul Ștriblea susține că e necesar ca premierul să lanseze un orizont de așteptare optimist. Cel cu relaxarea după 1 iunie. Cu orice preț? Invitația la vaccin o fac politicienii, care au credibilitatea zero.Observație corectă. *Primarul Capitalei nu poate răspunde la întrebarea:când va fi apă caldă peste tot? (Digi24).* Denise Riffai l-a invitat pe Piedone Popescu. De ce să te chinui cu 40 de întrebări pentru unul care nu merita niciuna? * Nu cred că arbitrul Hațeganu va lua notă mare după meciul de azi.

CFR-DINAMO 1-0

Discuțiile despre arbitrajul de la CFR-Dinamo sunt halucinante. A reieșit că au fost două eliminări aiurea de la Dinamo și două 11 metri nedate pentru CFR! Iordănescu e convins că el a fost dezavantajat. Ceartă presa care nu scrie cum trebuie despre victoriile clujenilor. Altul persecutat. Prietenii dinamoviști din diverse studiouri cred opusul. Se pare că ierarhia va fi decisă de ARBITRI!

PROMISIUNI FĂRĂ ACOPERIRE?

Premierul iar s-a aruncat să ne spună că de la 1 iunie vom încerca să revenim la normal. Lipsa de realism, de viziune e mai periculoasă decât prostia. Spunând asta, automat oamenii se pot relaxa și vor abandona umblatul după vaccin, vor renunța la respectarea unor restricții. Și așa au dispărut total campaniile pro-vaccinare (remarca și dr. Jurma), dar a scăzut și ritmul de vaccinare, mult lăudat de oficiali, ba și de Președinte. La sate există o rezistență la vaccinare. În orașe, ca Bucureștiul, poți să vrei și să n-ai unde.* Continuă refuzul instituțiilor de a testa masiv (școli, colectivități mari) iar pentru așa ceva nu există scuze. * Tot mai mulți oameni preferă munca de acasă, sau formula hibrid de activitate. Televiziunile fac anchete stradale și află acest aspect, care e perceput de patroni ca avantaj, de angajați nu tocmai. Unii și-au creat o viață nouă, adaptându-se pandemiei. Nu toți.*

NEOMARXIȘTI-NEONAZIȘTI

Greu de imaginat ca la un post de televiziune să auzi atâtea mizerii și inepții cum am nimerit eu la Realitatea Plus unde tocmai perora unul Gelu Vișan. Nici când era în unele partide nu-mi plăcea, dar acum a deraiat total. I-a făcut pe useriști ba neonaziști, ba neomarxiști. Asta în același timp. Apoi a declarat ritos că tinerii habar nu au pe cine votează. Are dreptate, nici vârstnicii. Apoi ne-a recomandat să ne vaccinăm cu Sputnik. Am rezumat. Gazda, o doamnă mereu zâmbitoare, înțeleg că e rudă cu patronul, n-a avut nicio reacție la derapaje. Dânsa are o altă problemă, nu știe cine cu cine se luptă. Formularea ”Pierde lupta cu viața” m-a aruncat din pat! Vă las să analizați!

 VACCINUL ASTRA ZENECA PUS LA COLȚ

Fiecare țară ia altă măsură. Unii nu mai vaccinează sub 60 de ani, alții sub 55, unii nu mai dau rapelul, britanicii nu mai dau la cei sub 30 de ani. Se spun, în sfârșit, amănunte despre tromboze. Până acum se considera că tot românulș știe ce-i aia. Am auzit și soluția de a te pune să citește prospectul inainte de a te vaccina. Păi de unde să-l iei? Să cauți pe net? Sigur, tot agricultorul, constructorul, știe cum se face, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here