DE TOATE-DIN SPORT

0
19

Teixeira
Teixeira

AM ŞI ASTFEL DE HOLBĂRI
* Teixeira s-a dus la Astra, pentru că Steaua n-a ştiut să trateze cu respect afacerea. Omul a spus clar că nu are dreptul nimeni să-l judece, fiind un jucător liber. Ba a afirmat că Steaua s-a purtat ca un club de amatori. Astfel Şumudică se alege cu un om de notă mare!
* Tecău a mers mai departe şi la dublu mixt.
* ASA se dezintegrează sau nu? Nimeni nu e capabil să explice. Au bani sau n-au bani ? Pleacă Dan Petrescu, dar pe ce bani vine altcineva? Jucătorii rămaşi cum vor fi plătiţi? S-a vorbit enorm în câteva zile, dar n-am aflat o explicaţie minim raţională.
* Atmosferă festivă la SuperCupă cu multă lume bună în tribune. Joc leşinat, public tăcut (14.000 de oameni).
* La Wimbledon meciuri frumoase. Wawrinka se chinuia cu Gasquet. Era 2-2 la seturi când am văzut…S-a ajuns la 9-9 în setul decisiv…Apoi Gasquet 10-9…3 mingi de meci pentru francez! Şi câştigă!
*Dan Petrescu- Becali 1-0! N-am văzut nicio gândire tactică, nicio schemă de atac, niciun om care să vadă jocul din teren. Chipciu a fost ambiţios, dar egoist. În rest nimeni n-a mişcat ca lumea. Să pierzi de trei ori de la o echipă nou promovată e grav. Echipa de azi e mai slabă decât cea care a terminat campionatul…Mai mulţi comentatori îi atrag atenţia lui Becali că astfel nu va trece de turul preliminar în Europa. Mirel îşi asumă răspunderea pentru acest prim eşec. A subliniat corect că lipseşte motivaţia, atitudinea jucătorilor! Săracul e victima Naşului!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here