HOLBĂRILE MELE DE LUNI-MARŢI

0
23

Leo Iorga – look nou

* Îl văd pe Ponta care ieşind de la Cotroceni (unde a jurat că nu se duce) îl atacă pe TB, îl face bădăran, mincinos…La câte ironii şi acuze a expus, n-am aflat absolut nimic serios. Dealtfel a reieşit că nici discuţia n-a fost serioasă.
* Era anunţată o apariţie a preşedintelui la18,00, aşa că am aflat şi varianta a doua.*TB recunoaşte că discuţia a fost fără succes. E rândul lui să acuze guvernul. În primul rând de incompetenţă. Nici expunerea preşedintelui nu m-a luminat, aşa că totul e în ceaţă. N-a răspuns la atacurile lui Ponta de acum câteva minute. Doar vag…TB va publica înregistrările discuţiilor pentru a le da peste nas celor de la Ghiţă TV…A3 are întrebări deranjante şi primeşte replică acidă…
* La ProTV a fost un Remember Mădălina Manole în emisiunea lui Măruţă. Urma să vină şi fostul soţ al artistei, Petru Mircea… Cum nu-l suport, nu voi sta să-l văd. În schimb a venit Leo Iorga, cu noul său look. Are un moral absolut remarcabil şi priveşte boala cu seninătate. În „Libertatea” a apărut un articol în care Leo ar fi declarat că organizatorul Axinte i-ar fi dator cu bani. Leo a negat citatul din ziar, iar Axinte a confirmat că n-are datorii la trupa lui Leo. Doar pentru două zile, recente. Apoi a reieşit că are datorii la alţi artişti, care însă nu l-au reclamat… încă. Spunea Axinte că şi el are de primit…aşa că cercul vicios e aproape perfect. Showbiz-ul autohton seamănă perfect cu tot restul!
* VH2 e la Teo! Grupul împlineşte 12 ani de existenţă. La mulţi ani, dar cu activitate! 🙂
*La DigiSport 1 se discută despre fotbalul intern-extern. Specialiştii din studio declară cu nonşalanţă că habar n-au cum joacă echipa campioană a Norvegiei. Un ziarist ca Geambaşu ar fi trebuit să culeagă minime informaţii, când vine la o astfel de emisiune. Radu Naum e tot atât de rupt de informaţii…Ilie Dumitrescu a recunoscut că Steaua stă rău cu lotul…Situaţia Rapid-ului nu e clară nici acum…Deocamdată echipele româneşti vor încerca să se descurce în cele două competiţii europene!
* România-Georgia 11-6 la polo! Campionatul European va fi foarte greu de aici încolo…Un prim succes care ne dă ceva speranţe! Meciurile de polo de la Budapesta se pot vedea pe Eurosport 2. 
* Băsescu s-a ţinut de cuvânt şi a dat înregistrarea discuţiei cu Ponta şi Ioana Petrescu de la finanţe. Concluziile le puteţi trage singuri! Cine minte non-stop în ţara asta? Cert e că înregistrarea a devenit marfă de tocat şi comentat pe trei canale. *TVR nu există în ecuaţia ştirilor reale! * Ponta a mai avut o apariţie azi în faţa reporterilor, a mai turnat vreo zece acuze, jigniri, ironii la adresa omului de la Cotroceni şi ne-a asigurat că atunci când va fi el acolo totul se va schimba. De asta sunt convins!
* Poliţistul-sindicalist  Surugiu a fost din nou pe B1TV. Spune mereu aceleaşi platitudini, cu fixaţia lui antiBoc…Nici Dan Matei Agaton nu e mai breaz. Probabil că invitaţii adevăraţi sunt în concedii!
*Dan DiaconescuDirect revine pe micul ecran pe un canal PSD, aşa cum era de aşteptat. A dat voturi, primeşte emisiune! Se va relua şi ancheta „Elodia” pentru a-l scoate pe Cioacă de la pârnaie!
* Gh. Frunda, apărătorul lui Ponta! Cât de penibil a devenit acest avocat, cândva distins şi elegant, argumentat şi coerent. Tristă involuţie! L-am văzut pe Digi24…Taxe mai mari pentru maşini? Asta ar fi o mare problemă, mai ales că se referă la maşinile mai ieftine…Impozitele pe case urmau şi ele să se mărească? O zi sa, o zi nu? Probabil după alegeri!
*D. Voiculescu e din nou la ştiri…Fiecare vizită la Poliţie înseamnă o apariţie la tv. S-a întâlnit şi cu protestatarul Dinulescu de acum câteva zile. Apoi se comentează tot ce spune pe B1TV…Plictisitor! Cu atâtea hectare pe mâna unuia care are omul lui la Ministerul Agriculturii, despre ce să discutăm? Conflictul de interese a dispărut? Se întreba şi Mădălina Puşcalău.
*

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here