Holi Music Color Festival 2 – cel mai colorat eveniment de muzică de pe litoral, pe 16 August in Mamaia

0
52

Pe 16 August Stațiunea Mamaia devine gazda celor mai cunoscuți DJ din România care vor mixa la cel mai colorat eveniment al verii: HOLI Music Color Festival editia a 2-a. Vor fi 12 ore de muzică și evenimente înglobate într-un concept  unic dedicat culorilor.
HOLI Music Color Festival – cel mai mare festival al culorilor organizat până acum în țara noastră își anunță o nouă ediție, pe 16 august, pe Plaja Legendary Beach situată la 300m nord de Casinoul din Mamaia, unde organizatorii au pregătit nu mai puțin de 18.000 de pungi cu pudră colorată.
Festivalul își propune să creeze o atmosferă electrizantă în care toți participanții sunt egali, în care nu există diferențe sau discriminări, un moment unic în care toți se contopesc într-o mare de culoare și bucurie.
Evenimentul se va desfășura între orele 11.00 – 23.00.
MC-ul evenimentului va fi Adrian Mihăilă „The Hitman” și va fi susținut de cei mai în vogă DJ din România care vor mixa pentru a crea o atmosferă de neuitat dominată de fericire, dans și multă multă distracție. Vom dansa pe seturi puse de Edward Maya, Almud și Konstantin, Vika Jigulina, DJ Nick Kamarera, DJ Energy K, DJ Bogdan Popoviciu, DJ Lucian Bărbulescu.
Zone tematice vor completa atmosfera plină de culoare: body-painting, chill-out, iar diferitele momente artistice, proiecțiile de imagini și jocurile de lumini vor contribui la crearea atmosferei pline de culoare marca HOLI Music Color Festival 2.Elementul inedit adus de acest festival in Romania il reprezintă pudra colorată, care permite participanților să se exprime într-un mod unic și să rămână cu o experiență de neuitat. Astfel, toți sunt invitați să poarte îmbrăcăminte de culoare albă. Din oră în oră numărătoarea inversă marchează momentul în care se aruncă deasupra mulțimii pudră multicoloră dând naștere la o atmosferă plină de bucurie și culoare.
Pudra este produsă special pentru aceste evenimente din orez și coloranți alimentari. Este fabricată în Uniunea Europeana și este certificată pentru utilizarea în aceste scopuri. Pudra nu este poluantă, nu este toxică, nu produce alergii și este solubilă în apă.
HOLI Music Color Festival este un eveniment Events Architects.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here