HOLOGRAF DEDICĂ O PIESĂ D.N.A-ULUI (22.04.2015)

0
18

Articol preluat din Adevărul
HolografHolograf va lansa, pe 14 noiembrie, la Sala Polivalentă, un nou album pe care se vor regăsi şi câteva piese mai vechi, printre care „Mafia“, o piesă pe care artiştii o dedică Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) şi ale cărei versuri se potrivesc perfect cu vremurile pe care le trăim.
Dan Bittman, Edi Petroşel şi Iulian Vrabete, trei dintre membrii Holograf, au dezvăluit, în cadrul matinalului de la postul de radio Magic FM, că pe noul material discografic va fi şi o dedicaţie pentru Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) şi anume piesa „Mafia“, „Greu, n-ai să poţi să te ascunzi mereu/ Rău, cercul lor se strânge în jurul tau“ fiind doar două dintre versurile sugestive ale acesteia.
 
„Pe album vom face nişte bonusuri. O să refacem nişte piese mai vechi. Una ne-am gândit s-o dedicăm DNA-ului şi se cheamă «Mafia»“, a dezvăluit Edi Petroşel. Pe de altă parte, Dan Bittman a mărturisit că îşi doreşte să readucă în actualitate această piesă, în contextul în care aproape zilnic diverse personaje de pe scena politicii româneşti sunt duse la DNA pentru a da cu subsemnatul.
 
„«Mafia» este o piesă veche pe care o s-o readucem în actualitate, nu ştiu dacă este o dedicaţie neapărat pentru DNA, este o dedicaţie în general. Culmea este că se potriveşte şi după 25 de ani, o piesă cântată acum foarte mulţi ani se potriveşte şi în zilele noastre. Dacă ascultaţi versurile, vă puteţi da seama că este foarte actuală. Cam aceleaşi lucruri se întâmplă şi astăzi, iar DNA nu poate decât să o preia ca imn. Noi suntem de partea celor care caută adevărul. Mesajul este că oamenii trebuie să fie atenţi, să nu facă prostioare, pentru că în cele din urmă vor fi prinşi“, a mai explicat solistul trupei Holograf, pentru „Adevărul“.
sursa: Adevărul
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here