Reguli de acces si informatii utile pentru cele sapte reprezentatii Disney Live! Mickey’s Music Festival

0
16

Disney Live! Mickey’s Music Festival 22 - 26 aprilie (768 x 512)Disney Live! Mickey’s Music Festival va fi una dintre cele mai emotionante experiente live de concert pentru intreaga familie! Super-productia Disney Live! va avea sapte reprezentatii in perioada 22-26 aprilie 2015 si este un eveniment organizat de Amphitrion.
Cele sapte spectacole se vor desfasura incepand de maine – miercuri, 22 aprilie – dupa cum urmeaza:

  • Miercuri (22 aprilie)              Show: 19:00  Acces: 18:00
  • Joi (23 aprilie)                       Show: 19:00  Acces: 18:00
  • Vineri (24 aprilie)                  Show: 19:00  Acces: 18:00
  • Sambata (25 aprilie) – doua reprezentatii:

Reprezentatia 1:                            Show: 11:00  Acces: 10:00
Reprezentatia 2:                            Show: 15:00  Acces: 14:00

  • Duminica (26 aprilie) – doua reprezentatii:

Reprezentatia 1:                            Show: 11:00  Acces: 10:00
Reprezentatia 2:                            Show: 15:00  Acces: 14:00
Pentru buna desfasurare a evenimentului, spectatorii sunt rugati sa respecte ziua si ora reprezentatiei inscrise pe biletul achizitionat!
Accesul in sala de spectacol cu obiecte contondente, sticle, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video va fi interzis. Orice forma de fotografiere sau filmare este strict interzisa, iar nerespectarea acestui lucru poate determina evacuarea persoanei in cauza impreuna cu copilul/familia/insotitorii acesteia.
Toate spectacolele vor fi dublate in limba romana, fiecare avand o durata de aproximativ 90 de minute, cu o pauza de 15 minute.
Copiii pana la varsta de 12 ani inclusiv beneficiaza de bilete cu pret redus, insa accesul acestora in sala se va face doar in compania unui adult posesor de bilet, pe baza unui act valid care atesta varsta copilului: certificat de nastere, carnet de elev sau pasaport. In situatia in care copilul are o varsta mai mica de 2 ani,acesta nu are nevoie de bilet, pentru facilitarea accesului fiind necesar un act doveditor al varstei copilului.
Ultimele biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, in reteaua Eventim si online pe eventim.ro  si myticket.ro, cu preturi incepand de la 75 de lei. Organizatorii ii roaga pe cei care vor sa participe la eveniment sa-si achizitioneze biletele doar de la punctele de vanzare mentionate, acestea fiind singurele bilete valide.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here