HOLOGRAF LA PSIHOLOGUL MUZICAL (ediţia 662 – 6.06.2015 ) – AUDIO

2
307

Holograf la Radio Romania 2015După 6 ani Holograf ajunge în studioul emisiunii. Asta ca să se ştie cât sunt de protejaţi şi favorizaţi de emisiune. În formulă aproape completă: Dan Bittman, Edi Petroşel, Mugurel Vrabete şi Tino Furtună. Cel din urmă şi-a aniversat ziua de naştere alături de ascultătorii noştri. A lipsit motivat Romeo Dediu.

În cele trei ore veţi auzi multe povestiri despre turneele din anii 80, despre cântările de la Costineşti, despre meciurile de fotbal de la Costineşti în care eram implicaţi toţi, inclusiv prietenii de la Divertis, despre cum a ajuns la Holograf Dan Bittman, despre aventura Eurovision, despre noul proiect care se va lansa la toamnă.

Dan Bittman
Dan Bittman

Invitaţii au făcut şi o analiză lucidă a situaţiei muzicii româneşti, a pieţii de discuri, a noului val în muzica rock. Nu putea lipsi nici numele lui Gabi Cotabiţă, coleg cu Tino şi Edi în prima formulă Holograf. Toată lumea i-a urat sănătate, dar invitaţii s-au arătat profund deranjaţi de ştirile inventate din presa tabloidă. Multă lume l-a invidiat pe Dan Bittman pentru fotografia cu Toto Cutugno realizată la Tg. Mureş. Ascultătorii au formulat întrebări de tot felul. Unii au vrut să afle motivele pentru care s-au tuns, alţii au vrut să ştie în ce relaţii sunt cu Iris, Compact sau Cargo. Toţi cei patru ne-au recomandat cu căldură să mergem la concertul Toto din 27 iunie.

Mugurel Vrabete
Mugurel Vrabete

Cele trei ore au trecut extrem de rapid iar piesele Holograf au fost în mare măsură cele solicitate. Am avut şi Pino Daniele, Rammstein, Whitesnake sau Toto de pe listele personale propuse de domnii invitaţi.
Agenda pop-rock” a inclus nume ca Gary US Bonds, Nicu Alifantis, Tangerine Dream, King Crimson , The Bluebells, Steve Vai, Uncle Kracker, Sweet, John Denver, Melody Gardot ş.a.m.d.
Top 5 Sentimental a inclus piesele grupului Jethro Tull. Primele clasate au fost 1. Aqualung, 2. Living In The Past 3. Too Old To Rock ‘N’ Roll, Too Young To Die.
Audio:

Selecţia mesajelor (au fost aproximativ 300!)
Leonaş sofer tir le ureaza tuturor locuitorilor din comuna Pucheni Damboviţa multa sanatate si le dedica toate melodile din aceasta noapte va ascult din Polonia la mai multe emisiuni frumoase.
Arici Ţepos: Bun venit Holograf! Bun venit Dan Bittman! E prima data când îl ascult la Psiholog.
Cristina, metalfan: LMA Tino! Bun venit Holograf!
Corina: Edy, te iubesc!!! J Mă bucur că a venit Holograf!

Tino Furtuna
Tino Furtuna

Arici Ţepos: Am o întrebare şi voi fi cât se poate de directă: de ce aţi ales să colaboraţi cu Antonia? Înţeleg şi îmi plac colaborările cu Angela Gheorghiu… dar… de ce cu Antonia? Voi mai aveţi nevoie de o astfel de reclamă?
Simona, metalfan: Cum era în turnee cu dl Partoş? Făceaţi turnee lungi? Cine cu cine stătea în camera?
Cîrjeu Traian DanielRĂDĂUŢILA MULŢI ANI!Dane, când îţi mai deschizi un SRL ?!
Marius, metalfan: LMa Tino! Am o întrebare: care este clăparul tău preferat?
Boogie: Mulţumeeesc!! Banii vorbesc e piesa mea preferată!!
Minodora:Înţeleg că piesele radio-friendly nu trebuie să aibă solo de chitară… dar vreau să vă întreb: în concerte este loc pentru improvizaţii? Romeo poate face solo-uri?Îi lăsaţi un moment doar al lui, sau nu?
Daniela B. Mocanu Super! Sint incantata de musafirii serii; poate difuzati melodia „Si baietii pling.
Arthur Agapie Baietii, daca sint cu adevarat baieti, nu pling!
Emilia: Cum a intrat Dan Bittman în Holograf? Au fost audiţii pentru un nou solist? Sau cum a fost?
Alina: Am o întrebare pentru Edi Petroşel: ce părere are de Kottak, toboşarul trupei Scorpions?
Lavinia Ban: Întrebare pentru producătorul de film Tino Furtună: va mai exista la HBO un sezon “În derivă”? Sau alte proiecte de film?
Ocsi, Cluj: Bună seara! LMA Tino Furtună!
Cristina, metalfan:Bestială piesa Rammstein!! Chiar mi-era dor să o mai ascult!
Black Eloise: Eu cred că puteaţi să vă păstraţi pletele… Uite, Vasile Şeicaru a început să chelească, dar tot are plete!
Mirela, Milano: Mă bucurmult că i-aţi invitat pe băieţii de la Holograf! Îi ador!
Adryan, Sydney: V-aţi gândit la un concert sau un album cu orchestra simfonică?
Veronica, Cluj: Excepţionali băieţii de la Holograf! Mulţumesc pentru această ediţie!
Maria, Spania: Am ascultat ediţia trecută înregistrată… Am aflat cu multă plăcere că am câştigat un concurs! Ce mă bucur!!!
Niko, Milano: Vă invidiez pentru concertele care urmează în România, în special pentru Toto, Europe şi Judas Priest! Eu deocamdată mi-am luat bilet la concertul lui Glenn Hughes din vara aceasta şi aştept să văd poate îl “prind” şi pe Vasco Rossi!

Edi Petrosel
Edi Petrosel

Pepe Le Pew Salutari din Los Angeles! Am intarziat putin la intalnirea radio din cauza traficului de vineri dupa-masa! Toate cele bune si invitatilor de la Holograf! Maine merg la concert la Whitesnake/David Coverdale si-am sa va scriu cum s-a cantat!
DarkAngel: Am mai descoperit un artist în noaptea aceasta: Johnny Cash! Chiar mi-a plăcut piesa!
Mihnea, Timişoara: Eu am o rugăminte specială. A trecut o veşnicie de când nu am mai ascultat o piesă cu trupa The Byrds. Nici artiştii invitaţi în studio nu amintesc această trupă printre preferinţele lor. Dar mie îmi plac! Credeţi că puteţi programa o piesă cu ei?
Marius, metalfan: Mulţumesc pentru Jethro Tull! Vedeţi… la astfel de trupe nu se bagă fetele pentru că nu au ce balade să voteze, ca să ne strice nouă socotelile, aşa cum au făcut cu Andrii Popa la Baniciu!
Crina, Tulcea: Nu o să uit niciodată interviul cu Ian Anderson! A fost o mare bucurie!
Black Eloise: Când ascult muzica lui Ian Anderson, eu mi-l imaginez ca un spiriduş… Un spiriduş irlandez… Ştiţi dvs micuţ, care se plimbă cu ulcica de aur prin pădure! Vorbesc serios, muzica lui mi se pare cumva strâns legată de pădure… de elfi…  Eu fac pariu că vine din alt timp!!! Mulţumesc!
Robby, Reşiţa: Ca să rămân în atmosfera de BAC… Cin’ să fie? Un epigon!  Marilyn Manson.
Boogie: Unul este Marilyn Manson! Posterul cu el încă se află pe perete… se sperie mama de fiecare data când intră în camera mea. Timp de două săptămâni, seara, când vroia să intre la mine în camera, băga mai întâi mâna ca să aprindă lumina…  Îi era frică de el, zicea că se uită urât la ea!
Marcu Iulian Buna seara am descoperit de curand emisiunea dar de cand am facut acest lucru toate serile de vineri le petrec in compania dumneavoastra si a invitatilor dumneavoastra . Este un mod bun de relaxare dupa o zi lunga de munca . Va urez succes si salutari din Suedia.
Ade Lyna La mulți și frumoși ani Tino !!!  Auguri
Nicu Turcu Buna seara domnule Partos, bunaseara invitatilor! De obicei nu intervin, dar ce a povestit Dan Bitman m-a lasat masca si m-a facut sa conectez device-urile la internet. Deci prea tare! Nu se poate! Culmea, eram afara cu aparatul de radio cautand ceva cat de cat ascultabil, iar pe un post am auzit piesa asta cantata de Dan Bitman. Cand, ce sa vezi, tipatul ala care dadea tot farmecul piesei era inlocuit de nu stiu ce instrument… Nu ma prindeam eu de faza. Vravos natiune! Geniali unii directori de programe, sau playlist manager-i domnle… acuma nu stiu daca sunt doua lucruri diferite, dar mai conteaza? Chiar acum ma uit pe vinilurile mele faine si imi aduc aminte de vremurile bune… as vrea sa mai aud macar o piesa rock noua de la Holograf, asa ca pe vremurile bune. Gata, opresc netul si ma intorc la radioul meu Antic Delia. Aaaa, ma uit un pic si pe viniluri sa vad ce Holograf am pe acolo. Toate cele bune!
Cristian Hirdau Cea mai frumoasa amintire pe care o am cu Holograf si Andrei Partos:…. in anii ’80 cand au venit in Ploiesti si fiindca s-a schimbat locatia… au venit mai putini fani dar a fost o experienta unica. S-au cantat multe piese Holograf dar si Van Halen,etc…am glumit, am incercat instrumentele (noi, fanii) ne-am distrat pe cinste.
Milosav Snejana A fost o seara frumoasa! Multumim! acum incepe o dimineata frumoasa
Farmacia Muzicala Şi la Sibiu s-a anulat concertul Hruşcă din luna mai. Cred că artistul ţine foarte mult la prezenţă şi nu e dispus să se sacrifice pentru comunităţi de fani mai puţin numeroase. Dar e corect, fiindcă „banii vorbesc” şi vânzările trebuie să justifice deplasarea.
Arthur Agapie Buna seara, Asta zic si eu ca e o surpriza placuta in aceasta noapte, sa fii in compania excelentei formatii Holograf!! Va ascult cu placere din Seattle, USA. Arthur Agapie- 56 ani

sursa: Radio România Actualităţi

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here