HORECA ATACATĂ DE CLIENȚI? MAI MULȚI BANI PENTRU PARTIDE! 11.09.

0
182

*La Digi24 s-a vorbit pe larg despre 9 septembrie 2001 și tragedia din New York. Misterele au rămas neelucidate! World Trade Center nu mai e. 4 avioane au atacat SUA și adevărul nu e 100% cunoscut. 2977 de oameni au fost uciși în atentate!

MITOCANII DISTRUG TOT

Pe 11.09. am văzut  la ProTV un reportaj uluitor. Ce lasă-n urmă turiștii mult doriți? Distrugeri, mizerie, obiecte din dotarea hotelurilor, furate. Trebuie găsită o cale pentru a-i civiliza pe nesimțiți. Nu-i lași să plece până nu fac curat, până nu pun la loc ce au distrus, până nu achită pagubele.

NIMIC FĂRĂ CRISTOIU

Cristoiu peste tot. De data asta cu un fundal teribil. Un perete în descompunere.  La TVR1 apare mereu cu Cristache și Bușcu. Lipsește Nistorescu. Atacurile la Guvern, la Tătaru nu pot lipsi. Dacă era un post privat, era perfect normal. Cristache are glumițe, e un fel de Badea mic, bărbos și atât. La vocea eunucizată sunt asemănători.

ĂȘTIA FURĂ ÎMPREUNĂ ȘI LEGAL!!!

Subvențiile pentru partide au crescut de 10 ori. De unde? De la guvern! Asta în septembrie 2020. Fără legătură cu campania electoral (așa ne-a informat pe 10.09. B1TV).

*Decebal Rădulescu e din nou hiperactiv. Speram să fi scăpat de el. Vrea el să lămurească rosturile echipei naționale. E bine să vină Camora sau nu? E un fel de antrenor din studio? Îi dă Mirel Rădoi o parte din salariu? Să-i dea ceva ca să tacă!

*Mi-a plăcut Patricia Țig la Istanbul. Cel puțin până azi s-a mișcat foarte bine (10.09).

*Ponta vrea din nou alianță cu PSD pentru parlamentare. Nu-i de mirare. Se simt atrași ca magneții unii de alții.

*Ciuvică urlă la A3 (cu fața schimonosită), ca tot hipoacuzicul care se respectă. Dă indicații guvernanților. Banii trebuie să se găsească pentru pensii. Fostul purtător de vorbe al PSD, Romașcanu e și el convins că Iohannis trebuie să devină responsabil. Florin Roman (PNL) nu e capabil, dar nici nu e lăsat, să dea replici atacurilor celor 5 colegi de emisiune, din diverse locuri.

*Peste 4 ore de tenis la US Open. Pablo Carreno Busta a trecut greu de Shapovalov (Canada) după ce pierduse setul patru cu 6-0. Canadianul inconstant, nevrotic, capricios, foarte talentat, n-a putut face față jocului metodic și defensiv al spaniolului. Ași mulți dar și peste 70 de greșeli neforțate la Shapovalov. Valentin Protopopescu (Eurosport) e un comentator atent, avizat, adesea febril. Pentru el ibericul era adesea Pablito. Arena goală, dar plină de reclame, muzică destul de stupidă și enervantă la momentele de pauză, odată ce nu era nimeni de animat. Le strica doar concentrarea jucătorilor. Nimeni n-a dat cu mingea înspre arbitrii, dar am observat că erau mulți obezi, care s-ar fi ferit greu din calea unei mingi. Înțeleg ce înseamnă corectitudinea politică, dar e un spectacol de televiziune, e sport. Mă obligi să văd niște figuri dezagreabile, doar pentru că vrei tu să te dai corect? De ce nu puneți și copiii de mingi cu dizabilități? Nu așa ajuți! Ipocriți!

*După victoria cu 3-2 în Austria dezbaterile și-au schimbat tonul. Șumudică a vorbit mult la DigiSport, fiind mândru de golul lui Maxim. Naum nu poate decât să-și spună propriile păreri după care întreabă interlocutorul ce are de spus. Alibec a făcut iar un joc bun, a dat și primul gol. Prostia cu primul loc e stupidă, numai cei de la ProTV pot scoate astfel de aberații. Au fost două jocuri, avem două cu Norvegia, unul cu Irlanda de Nord la ei, plus returul cu Austria acasă.Putem rămâne cu cele 4 puncte. Mirel Rădoi e echilibrat și asta-i bine. Nu le-ar strica nici eternilor invitați să fie ponderați!

*Victor Pițurcă a fost invitat la DigiSport1 (8.09), la Radu Naum. A spus multe și directe. E sceptic privind proiectul Dinamo de acum. Opiniile despre cele două naționale și cei doi antrenori tineri mi s-au părut amabile și pozitive. Dealtfel, cu Mirel are istorie. Chiar el l-a promovat ca jucător. Iar istoria cu Mutu e puțin diferită. E convins că Steaua va deveni profi când va intra în Liga a doua. Oare? Dacă un preparator conduce echipa FCSB, atunci e ciudat, zice Pițurcă. Ce păreri să ai după două meciuri din campionat? L-a contrat pe Naum privind presa sportivă și asta nu i-a plăcut marelui jurnalist fără dicție. Cine i-a învățat pe cititori și telespectatori cu can-canuri, scandaluri, manipulări? Piți a apreciat declarațiile lui Tătărușanu. I-a plăcut jocul lui Alibec, i-au plăcut fundașii Chiricheș-Grigore, dar nu și Bancu. L-a lăudat pe Crețu, dar i-a semnalat și minusurile. Despre Nistor n-a avut vorbe prea plăcute. Nici nu avea de ce. A mai făcut o afirmație de reținut. Jucătorii să nu laude antrenorul actual sau să-l critice pe cel precedent! Da, dar asta s-a întâmplat exclusiv urmare a întrebărilor jurnaliștilor. Asta i-a scăpat. Au curs ”incoată” întrebările gen ”Cum ar fi dacă…?, Pe cine ai pune, dacă s-ar juca mâine? Cine ar trebui să …dacă…? Jurnalism de bodegă! Asta știe intelectualul de la Dilema veche?

*Aplicație de telefon karaoke! Am văzut azi la Vorbește lumea! (9.09). Poți face duete cu vedete. Va fi de discutat. Adela și Cove au și cântat puțin cu varianta clasică karaoke. N-a fost rău.* De ce-or fi francezii ăștia pe invers? se întreba Cove pe 11.09! În emisiune se vorbește mult despre mâncare. Că nu ne ajung emisiunile de profil!

DE NEÎNȚELES!

Elevii cu probleme trimiși acasă, dar la vot mergi în cabină separată! 101 școli cu scenariul roșu. 5 școli din Capitală în scenariul roșu. La Digi24 pe 10.09. la 22,25…608 școli pe galben. Mulți părinți nu știu ce va fi luni. Mesajele contradictorii tulbură pe toate lumea. Multe măsuri de ochii lumii. Mulți depun cereri pentru cursuri online.

*Scandal cu bâte…”vă atenționăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional”  la 11,52…

DIGISTORIA o intenție bună cu reperele zilei. Doar că-s alese aiurea.

ALEPH NEWS – PRIME IMPRESII

Fețe imense cât ecranul. De fapt, ecranul e prea mic. Nu încap sigle, înscrisuri, fețe.Bună soluția pentru telefoane. Zici că se filmează cu cameră de acasă și de foarte aproape. Lectura știrilor e ca la școală, pe la clasa a 4-a. Doar că se zâmbește mult. Ghiveci informațional, nicio structură logică. Tăieturile tipice , ca la ProTV. Filmări, față, profil, ca la poliție. ”Hărțuirea femeilor e trend pe internet”- a fost tema de la ora 10,10 peste care am dat. Scurt, fără aprofundare. ”Nu mai vezi leul în două picioare, ci doar capul acestuia” șușotește o duduie timidă.* Seara l-am văzut pe dr Streinu-Cercel invitatul lui Marius Tucă!* Pe 10.09. am numărat 10 bâlbe la una dintre captele frumoase de pe ecran. Ele nu au nume. * Se cere adeverința de sănătate. Medicii susțin că nu e în regulă! Bolnavi de birocrație, scrie just pe ecran!

Dragoș Pătraru  (Starea Nației, PrimaTV) perseverează să folosească  un limbaj de vlogger (jigodism politic, Livache, miroase limba a fund, centurism, ăștia ce jigodii sunt, după miros un mare bulgăre de rahat, să nu-ți rămână pe mustăți rahatul). Ușor obsesiv, repetitiv la termeni. Atacă foarte argumentat traseismul acceptat cu duioșie de PNL-ul intransingent. O taxează pe Turcan, nu-l iartă pe Orban, îl ciupește puțin pe Ion Țiriac care s-a luat de pensionari și care a zis-o pe aia (neinspirată) cu 800.000 de oameni care au murit de Covid-19, care oricum mureau. Adică ce pierdere mare, când suntem 7 miliarde (deduc că se referea la populația Globului)?* Au apărut scenetele, pe model ”Cronica Cârcotașilor” , jucate prost (text bun). Foarte rar se ia de PSD în ultima vreme, sau poate am ratat eu momentele.* Se reia des, așa că mă voi lămuri în timp!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here