HOLBĂRI AMESTECATE, DAR ESENŢIALE

0
6

watching tv*A ieşit Udrea, au ce vorbi derbedeii. Uită toţi să spună că e ARESTATĂ la domiciliu. Cum adică LIBERĂ??? Aşa scria şi la ProTV! Striblea (B1)  mimează empatia, Bichir o ironizează ca tot omul cu teologia la bază, cu fraze şerpuitoare, cu trimiteri chiar la Dan Tapalagă (care a scris foarte nasol despre Udrea)…E şi Căuţiş care se ştie că e vehement anti, dar e şi un sindicalist penibil (Marica) revenit ca abonat la câteva televiziuni. Nu are absolut nicio legătură cu nimic, dar el e acolo. Desigur e şi Vişan, cel îndrăgostit de propria voce, care e prieten cu EU, dar care nu spune niciodată ceva coerent. Se trage de şireturi cu Bichir. Pentru unii cel mai important lucru spus de Udrea e că va face politică. Dacă i se va permite.  Arestul la domiciliu cât durează? Nu s-a stabilit!
 
* Emil Hurezeanu e sau nu ambasador? Eu îl văd seară de seară la Digi24.
* La Realitatea se discută destul de aplicat despre noul Cod Fiscal.
* La 22,00 T. Băsescu e anunţat în direct pe B1TV.  Despre politica penală a ţării. O stabileşte guvernul şi parlamentul. Justiţie independentă supravegheat de SRI? Se întreabă TB. Pledează pentru judecătorul liber. Este împotriva arestărilor preventive. Cu excepţia cazurilor de violenţă, sau tentative de falsificarea probelor. Bica, Udrea, Georgescu vor fi judecaţi  probabil pentru a confirma acuzaţiile , pentru că nu toţi magistraţii sunt liberi…Căuţiş încearcă să-l atace, dar n-o face cu argument…TB susţine că şi ca preşedinte se exprimase în acest subiect…Că acum o poate spune…* Apropo, de ce ar fi aşa de neimaginat că sunt şi judecători cu probleme, odată ce unii au ajuns la puşcărie?
* Ion Cristoiu sesizează că arestul la domiciliu e tot o privare de libertate. Nu-i de acord cu ce a spus Băsescu. Parlamentul trebuia să fie atent la Codul Nou de Procedură Penală…Presimte că Udrea nu va mai fi critică cu binomul DNA- SRI.
* La A3 apar noi dosare care-l condamnă pe Băsescu.
* La Wowbiz, Carmen Harra prezice ce va păţi Udrea. Adică va mai sta la puşcărie în 2015…Va avea un bărbat adevărat în 2016…Carmen crede că politic, Udrea e compromisă. Harra a afirmat că Udrea are bani ascunşi pe undeva prin ţară. Poate lângă Elodia?. A aberat mult doamna Carmen, mai ales la interpretarea unor gesturi…
*Probleme în Marea Britanie după alegeri. Scoţia rămâne sau nu?
* TVR2 are o emisiune Matinissimo, un matinal prelungit. Cu suficiente componente culturale, informaţii medicale, dar şi cu multe culori vii în decor…Pe ecran scrie Best Of !!! O emisiune care abia a apărut şi are deja selecţii? Moderatorii nu-mi plac, dar asta e treaba mea!
* Cine e Roxana Vaşniuc? Habar n-am, dar cred că e importantă odată ce Teo o prezintă la Kanal D doar pentru că a născut şi s-a îngrăşat, înseamnă că e esenţială. Ştirile din emisiune, prezentate de unul, zis Bursucul, includ ieşirea Elenei Udrea de la Târgşor. Ironii şi aici la adresa blondei. Rotofeiul zice ceva despre un K.O. de 9 milioane în Gala Bute! Şi ăsta ştie rezultatul procesului? Dacă eşti atent la textele lui, auzi multe chifle, dar şi multe porcării. Mondenităţi chinuite cu multe no-name…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here