Horia Brenciu este invitatul lui Paul Anka în concertul de la București

0
23

Paul Anka 30 ianuarie 2016 aHoria Brenciu a anunţat că Paul Anka (74 de ani), autorul versurilor celebrei piese a lui Frank Sinatra, „My Way“, l-a invitat să cânte împreună în cadrul concertului pe care artistul canadian îl va susţine în România la începutul anului viitor.
 
Anunţul a fost făcut în acest weekend, când Horia Brenciu şi HB Orchestra Big Band au susţinut concertul „My Way“, la Sala Palatului, evenimentul fiind un omagiu adus lui Frank Sinatra, la 100 de ani de la naşterea legendarului artist american. Ambele concerte au fost sold out, Brenciu interpretând în faţa celor 4.000 de spectatori piese precum „My Way“, „Love and marriage“, „Something stupid“ şi „Strangers in the night“.
„Mulţumesc tuturor celor peste 4.000 de oameni care au trăit alături de mine spectacolul de ieri seară (sâmbătă, 26 septembrie – n.red.). Aţi fost incredibili! În seara asta (duminică, 27 septembrie – n.red.), în sală vor fi din nou peste 4.000 de locuri ocupate. Ceea ce n-aş fi crezut, s-a întâmplat. Producţia «My Way» este sold out şi asta e cel mai nebun, neaşteptat şi frumos cadou pentru mine şi întreaga mea echipă. Vă mulţumim tuturor pentru că ne-aţi îndeplinit un vis frumos. Anunţul pe care l-am făcut ieri este cât se poate de real. Paul Anka m-a invitat să cânt alături de el în spectacolul pe care-l va avea pe 30 ianuarie 2016, la Sala Palatului. Ce ziceţi, cântăm în ianuarie «My Way» şi alături de compozitor?“, a scris Horia Brenciu pe pagina de Facebook.
Cu toate că a mai venit în Bucureşti – susţinând un concert în 2010 -, Paul Anka se arată extrem de încântat să revină alături de „big band-ul” său şi şi-a exprimat dorinţa de a aduce la Sala Palatului un spectacol special. Evenimentul are loc la Sala Palatului pe 30 ianuarie 2016. Preţurile biletelor variază în funcţie de categorie: Golden VIP – 475 de lei, VIP – 425 de lei, categoria 1 – 375 de lei, categoria a 2-a – 325 de lei, categoria a 3-a – 285 de lei, categoria a 4-a – 245 de lei.
 
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/muzica/artistul-canadian-paul-anka-l-a-invitat-horia-brenciu-cante-impreuna-concertul-romania-1_560903e9f5eaafab2c14facd/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here