Ian Gillan: „Dacă Ritchie Blackmore nu ar fi părăsit trupa, ar fi însemnat sfârșitul pentru Deep Purple”

0
110

IAN GILLANIan Gillan a declarat că Deep Purple nu ar mai fi existat dacă Ritchie Blackmore nu ar fi părăsit formația în 1993 și că nu își dorește să mai vorbească vreodată cu fostul său coleg.

Fiind întrebat dacă, după dispariția lui Jon Lord, nu și-a dorit să pună mâna pe telefon și să-și sune fostul coleg, Ian Gillan a declarat: „Nici măcar o secundă nu mi-a trecut prin minte acest gând… Dacă vreți să discutăm despre Ritchie, atunci, asta e, discutăm. Deși nu o fac cu mare plăcere. Adevărul este că trupa era pe moarte. Dacă Ritchie ar fi rămas în trupă, acesta ar fi însemnat sfârșitul pentru Deep Purple. Concertele erau din ce în ce mai scurte, iar publicul era din ce în ce mai puțin numeros. Cântam în cluburi care erau pe jumătate goale și în fiecare seară Ritchie părăsea scena mai devreme decât era normal… Când a plecat Ritchie din trupă, s-a oprit ploaia și a ieșit soarele și pe strada noastră. Personalitatea lui Jon Lord a ieșit din nou la iveală, la fel s-a întâmplat și cu Ian Paice și Roger Glover și asta… l-a cam deranjat pe Ritchie. Dar au trecut mai bine de 20 de ani de atunci și această distanță în timp ne face să privim lucrurile mai relaxat. Îmi amintesc lucrurile frumoase: mi-l amintesc pe Ritchie ca un mare artist, chitarist, compozitor. A fost colegul meu de cameră în turnee… Dar ceva s-a întâmplat cu el. Între noi lucrurile nu se vor schimba. Nu-mi doresc nici să-l sun, nici să iau cina cu el, nici să-l întâlnesc. Sper că e bine și că e fericit. Și asta este tot ce am de spus despre el”, a declarat Ian Gillan pentru Classic Rock Magazine.

Vă reamintim că pe 13 mai, Deep Purple revine în România. Concertul este organizat de Events și va avea loc în parcarea A de la Romexpo. În deschidere va urca pe scenă trupa Monster Truck. Concertul de la București face parte din turneul The Long Goodbye.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 130 lei (Gazon B), 190 lei (Gazon A), 270 lei (Golden Ring), 350 lei (Tribuna). Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).
Mai multe info găsiți aici: http://andreipartos.ro/monster-truck-in-deschidere-la-deep-purple-13-mai/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here