Ianna Novac a lansat videoclipul piesei „Viata e frumoasa”

0
263

Ianna Novac aFosta componenta a trupei A.S.I.A , Ianna Novac singura cantareata din Romania care abordeaza cu succes atat in tara cat si in strainatate genul pop-opera lanseaza videoclipul la piesa „Viata e frumoasa”.
Versurile sunt semnate de  Narcis Avadanei iar muzica de Nicola Piovani dupa coloana sonora a celebrului film italian  „La Vita e Bella”. Regia si scenografia videoclipului sunt semnate de   de Anthony Icuagu. Aceasta piesa este ca o aducere aminte a tot ceea ce  este important in viata unde lucrurile marunte conteaza si iti fac viata frumoasa. In videoclip avem bucuria de a o regasi pe fetita artistei Erika alaturi de prietenul ei Edan care vin sa accentueze bucuria de a trai, bucuria care vine odata cu inocenta copilariei.
„Daca pana acum mi-am obisnuit publicul cu piese unde puneam accent pe interpretarea vocala de performanta acum atentia mea este indreptata catre muzica in general. Cu aceasta piesa urmaresc doar o stare de bine in care sper ca sufletul ascultatotrului si a privitorului sa se contopeasca cu vocea,melodia diafana si versurile atat de simple dar in acelasi timp atat de  profunde.Imi doresc ca si cu aceasta piesa sa trezesc constiinta fiecaruia dintre noi pentru a putea trai „Acum” si pentru a putea realiza ca Viata e frumoasa.”
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here