Încă se mai găsesc bilete la concertul Bon Jovi

1
46

Pare surprinzător, dar tocmai am primit un comunicat de presă de la organizatorul evenimentului (D&D East Entertainment), care anunță că se mai găsesc bilete la următoarele categorii de preț:

  • Acces General – 230 lei
  • Golden Circle – 380 lei
  • Diamond Circle – 600 lei
  • Tribuna VIP – 750 lei
  • Silver VIP Experience Package – 777.15 lei
  • Diamond VIP Experience Package – 1,114.12 lei
  • Platinum VIP Experience Package – 1,929.35 lei
  • Ultimate VIP Experience Package – 2,445.65 lei

Din comunicat nu putea lipsi nici declarația lui Denise Săndulescu (CEO D&D East Entertainment). Puțin umor nu strică niciodată, așa că redau mai jos mesajul integral:

In 2011, Jon Bon Jovi a fost pur si simplu extaziat de public si de organizare incat a oferit pe langa cele doua ore de concert inca alte 60 de minute de vis!  Au fost clipe de neuitat pentru toti! Piata Constitutiei a devenit pentru Bon Jovi un loc cu adevarat special. Celebra scena a fost imortalizata prin fotografia ce a facut inconjurul lumii: Jon Bon Jovi cu bratele intinse in fata a 60.000 de oameni care-l idolatrizau si Casa Poporului. Vom repeta povestea magica de acum 8 ani! Multumim, tuturor!, a declarat Denise Sandulescu, CEO D&D East Entertainment.

Să mergem, așadar, pe 21 iulie, la concert. Dacă nu pentru muzică, măcar pentru a reface „celebra scenă”. Casa Poporului va fi acolo (e drept că n-ar putea să plece nici dacă ar vrea), ar fi păcat să lipsim noi, cei 60.000 de oameni care-l idolatrizează. Știu că mulți dintre voi ați făcut deja împrumut la bancă să achiziționați bilete la Metallica, dar gândiți-vă că Jon are fotografia de mai sus și dacă nu ne vede pe toți acolo, o să se supere. Doar nu vreți să îi răniți sentimentele. 🙂

1 COMENTARIU

  1. Înțeleg că, pentru bilet, nu este timpul pierdut, nu vrem să supărăm Casa Pop… Nu este cazul lui Bon Jovi, cu siguranță! Nu se supără el așa ușor. Foarte tare tare răspunsul dat declarației lui Denis Săndulescu, sută la sută de acord!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here