Implicarea politicului în Eurovision, mai evidentă ca oricând

0
11

Implicarea politicului în Eurovision, mai evidentă ca oricând!
Între timp, Cezar Ouatu a devenit membru PSD! ( http://www.hotnews.ro/stiri-politic-17186728-cezar-ouatu-inscris-psd-alchimia-interumana-intre-mine-psd-prahova-este-foarte-importanta.htm )
 
Premierul Victor Ponta colindă țara în „vizite de lucru”, dar, în week-end, el a găsit timp pentru o plimbare la Copenhaga, pentru a susține delegația României la Eurovision. 
În ultima săptămână, premierul a vizitat Călărași, Giurgiu, Bistrița Năsăud, Galați, Cluj sau Sălaj. În fiecare județ, el a inspectat unități de producție, a participat la deschiderea unor obiective finanțate de fonduri europene și a ținut discursuri la mitinguri de amploare organizate de PSD. Pe pagina sa de facebook, Ponta a prezentat aceste deplasări sub titulatura de „vizite de lucru”.
Dragnea și Constantin, escorta premierului
În fiecare din localitățile vizitate, premierul a fost întâmpinat de un grup de tineri care plimbau o barcă de cauciuc, aluzie la momentul în care Ponta și Dragnea s-au plimbat, într-un sat inundat din Teleorman, cu o barcă trasă de cinci jandarmi. La Călărași, organizația locală a PSD a reacționat brutal, iar barca de cauciuc a fost tăiată. Din suita premierului au făcut parte, invariabil, Daniel Constantin, ministrul Agriculturii și președinte al Partidului Conservator, și prim-vicepremierul Liviu Dragnea. Aproape la fiecare miting PSD, unul din liderii partidului îl ruga pe Victor Ponta să candideze, iar acesta spunea că va accepta să intre în competiția pentru președinție dacă va avea sprijinul județului pe care tocmai îl vizita.
 
Udrea: Ponta, piază rea
Sâmbătă seară, primulministru a plecat la Copenhaga, la finala Eurovision, pentru a susține echipa României. El a plecat împreună cu soția sa și cu un grup de copii „care au impresionat toată țara cu interpretările lor în cadrul concursului Next Star”. El nu a oferit nici un fel de detalii despre costurile deplasării. În timpul spectacolului, comentatorii televiziunii publice au repetat că premierul se află în sală „Îi cer public Primului ministru să ne spună costurile de deplasare la Copenhaga şi cine a plătit, pentru a înţelege românii câți bani se duc pentru ca Victor Ponta, în goana sa nebună după imagine, să fie piază rea pentru toți reprezentanții noștri”, a scris deputatul PMP Elena Udrea, pe Facebook.
 
sursa: EVZ.ro

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here