IMPRESII DE WEEK-END

0
10

Andrea Pirlo
Andrea Pirlo

* Mi-a plăcut cum a călărit fiul nostru un ponei adevărat, de fapt o poneiţă, Steluţa! Nimic nu e întâmplător. Nu putea călări un ponei, Dinamoviţa, nu? 😉  Anul trecut n-a vrut, acum era superîncântat! A mângâiat toate vietăţile din Fermă! Lume multă, agitaţie, dar un loc plăcut, care s-a dezvoltat şi s-a mai scumpit. Drumul din Pantelimon e ciudat de identic cu stadiul în care era anul trecut. Adică se lucrează foarte discret. Nu se vede nimic, dar circulaţia e perturbată serios. Nimănui nu-i pasă.
** Lacrimile lui A. Pirlo m-au impresionat. Juve a pierdut onorabil în faţa Barcelonei.
* Mi-au plăcut fetele noastre, care au bătut vicecampioana mondială la handbal la ele acasă în Serbia! Felicitări pentru naţionala României!
* Am admirat jocul lui Stan Wawrinka la Roland Garros. L-a bătut pe Djokovici fără drept de apel.
*M-ar fi bucurat ca la scrimă să avem mai multe medalii!
* Prezenţa constant isterică a lui Cornel Nistorescu la TVR1 este absolut supărătoare. Şi am observat că multă lume gândeşte astfel. Alina Stancu îl suportă, îl temperează cu greu, iar Sorin Ioniţă a combătut cum a putut , deşi C.N. avea acolo un ajutor, un alt specimen alunecos, Doru Buşcu.  Dacă-s aşa buni de ce nu merg ei la posturi private? Mi-a plăcut postarea pe FB a lui Sorin Ioniţă, care a relatat ce n-am văzut, cu umor şi ironie fină. Dacă de Roşca Stănescu am scăpat, de Nistorescu cine ne salvează?
* Pastila de limbă a lui Radu Paraschivescu de la Digi24 este mereu utilă şi necesară!
* Preşedintele solicită demisia premierului. Remember cum era cu Băsescu şi Tăriceanu? Aşa va fi şi acum numai că Ponta are câteva bube la dosar ( nedovedite încă). Tăriceanu nu avea destule şi n-a plecat.Un plagiator ( cam dovedit) se luptă acum pentru supravieţuire cu Preşedintele şi cu D.N.A. Aşa afirmă unii pe B1TV.  În discursul lui Ponta a apărut şi fiul său. Emoţionant.Fireşte că a declarat că NU demisionează. Se aude iar conceptul de „lovitură de stat„, dar de data asta o spun cei din PSD. Trăim în ţara loviturilor de stat? Pentru moment, avem un premier urmărit penal. Atât am înţeles. O fi bine, n-o fi bine? * Ciudat e că C. Striblea insistă să afirme că e un dosar politic. So what? Păi cu toată puterea în mână, cu parlament, ministere, etc cine să facă aşa ceva? Cică de ce au aşteptat din 2011 până acum? Dar eu ştiu că unele cazuri recente lăsate cu arestări preventive, erau din 2006-2008…tot politice?
* Iată o declaraţie a lui M. Vanghele luată de pe FB:
„Victore, nu este prima data cand iti atrag atentia ca, prin mezalianta cu Generalul Oprea, iti sacrifici destinul politic si, odata cu al tau, al intregului partid. Atat eu cat si alti lideri ai partidului suntem, acum, in arest pentru ca l-ai lasat pe Generalul Oprea sa puna mana pe Justita din Romania. Nu uita ca oameni ca mine, care au construit partidul in ultimii 20 de ani, stau in puscarii, nevinovati, pentru ca au vrut sa se opuna acestui gen de a face politica

Nu uita ca, indiferent de cat de nevinovat esti, am invatat prin acesta experienta a arestului preventiv ca atunci cand nu exista reguli si cand morala politica este tradata, tot nevinovatii sunt cei care platesc.
Orice intelegere cu Generalul Oprea va duce la sacrificarea partidului prin sacrificarea nevinovatilor. Cei ca Generalul Oprea nu sunt interesati de natiunea romana si de statul roman. El este interesat sa militarizeze viata politica romaneasca si, prin instrumentele sale din justitie, sa distruga orice mecanism democratic instaurat in ultimii 25 de ani”
* Ar fi bine ca Alina Ghorghiu să nu mai vorbească liber!
*Ion Cristoiu, eternul Gică contra, afirmă că Iohannis a declanşat criza, că nu trebuia să-i ceară demisia lui Ponta. În emisiunea cui? A lui Striblea, of course! Cam aşa se joacă…şi pe stânga şi pe dreapta …iaca iaca-şa!
*Rai Uno şi Rai 3 . cele care se văd şi la noi, asigură divertisment de calitate duminică seara. Nu la concurenţă ci alternativ. De ce nu ne oferă şi nouă postul public aşa ceva?  E drept, că avem tot felul de Gale, de festivităţi. Ba şi celebrul pamflet, „Starea Naţiei” (unde Becali e făcut zob pe bună dreptate). Acum s-a ajuns la Best Of…Pe TVR2 e filmul „Eu când vreau să fluier, fluier” (2010) Ăla cu să-mi bag…şi foarte multe altele…asemenea…Adică o invitaţie să te uiţi la italieni!
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here