Steve Lukather (TOTO): "Abia aștept să cânt acasă, în România" – VIDEO

0
106

steve lukatherLegendarul chitarist și compozitor TOTOSteve Lukather – a mărturisit că abia așteaptă să revină în România, mai ales că muzicianul declară că are origini românești!
De fapt, eu sunt parțial român, așa că abia aștept să cânt din nou acasă„, spune Steve Lukather.
Formația TOTO va concerta în premieră în România, în data de 27 iunie, la Sala Palatului din București, în cadrul unui eveniment prezentat de Phoenix Entertainment.
Vom cânta toate hiturile pe care le știți și îndrăgiți, dar și piese de pe noul album TOTO XIV. Este cel mai tare turneu din cariera noastră, toți băieții de pe vremuri sunt înapoi, așa că vă așteptăm pe toți„, a continuat Lukather.
 
Având la activ hituri care au fermecat generații întregi și nenumărate prestații live impecabile, TOTO promite să transforme seara de 27 iunie într-o experiență muzicală unică. Publicul va avea ocazia să vadă și să asculte live piese celebre ca Hold the Line, Africa, Rosanna sau I won’t hold you back, cât și materiale de pe ultimul album.
Înființată în 1977, trupa TOTO a înregistrat vânzări de peste 35 de milioane de albume și continuă să umple până la refuz stadioane și săli de concerte din întreaga lume.
 
            TOTO reprezintă un simbol incontestabil al culturii pop rock și este printre puținele trupe care și-au păstrat stilul original, în ciuda tuturor schimbărilor din curentele muzicale, bucurându-se pe parcursul a celor 36 de ani de carieră de fani din toate generațiile.
 
Așadar, Phoenix Entertainment vă invită să participați la un show incredibil, care va marca cu siguranța istoria concertelor din țara noastră.
 
TOTO 27 iunieBiletele se găsesc în reţeaua Eventim sau online pe eventim.ro la următoarele preturi:
 
VIP – 450 lei
Cat 1 – 315 lei
Cat 2 – 225 lei
Cat 3– 171 lei
Cat 4 – 121,5 lei
 
 
TOTO la Sala Palatului este un eveniment organizat de Phoenix Entertainment
 
 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here