În luna aprilie, Speak Floyd și Desperado susțin concerte în clubul Puzzle din București

0
34

SPEAK FLOYD The Romanian Pink Floyd Tribute Band – Bucuresti, Puzzle, 4 aprilie, 22:00

 
Clubul Puzzle din Bucuresti va invita la concertul Speak Floyd – The Romanian Pink Floyd Tribute Band – 4 aprilie, ora 22:00
Speak Floyd este un grup rock format din pasionati ai muzicii legendarei formatii britanice de muzica progresiva Pink Floyd si care interpreteaza exclusiv piese ale acestei trupe.
Ca orice tribute-band, Speak Floyd incearca sa reproduca cit mai fidel nu doar muzica, ci si o stare de spirit care a marcat numeroase generatii.
Povestea acestui tribute-band a inceput in 2010, cand un grup de muzicieni din Transilvania s-au decis, in luna ianuarie a acelui an, sa puna bazele acestui proiect care se dovedeste a fi unul dintre cele mai inspirate show-uri de gen nu doar din România, ci și din Europa.
 
Pentru cei care cunosc muzica Pink Floyd, dar si pentru cei care abia acum o descopera, Speak Floyd ofera o prestatie live impecabila, care reconstruieste nu doar structura pieselor legendarei formatii ci, cu atentie la detalii, ofera spectatorilor o parte din atmosfera psihedelica a anilor ’70.
 
Un spectacol al trupei Speak Floyd se desfasoara pe parcursul a aproximativ 1 ora si 45 minute si cuprinde piese de pe albumele “Dark Side of the Moon”,”Wish you were here”,The Wall”,’Momentary Lapse of reason” si “Division Bell”.
 
Toti muzicienii din proiectul Speak Floyd sunt muzicieni cu experienta si cunoscuti din alte proiecte:
David Bryan (Hotel FM) – vocal
Sandy Deac(Kappa, Desperado si alti artisti)- clape, voce, acoustic & electric guitars, lap steel guitar
Kovacs”Kovi” Laszlo (Kappa, Desperado si alti artisti) – electric & acoustic guitars
Janky Zsolt (Kappa, Desperado)– tobe si percutie
Kolumban Zoli(De La Funk, Yesterdays) – bass
Edi Raita(LeeQuid) – clape
Lazar Rudy(Gaio Jazz Band) – saxofon
 
Cateva secvente muzicale cu Speak Floyd pot fi gasite aici:

 
Concertul va incepe la ora 22:00
Pretul unui bilet: 25 de lei (presale) si 35 de lei (in seara concertului)
Biletele se pot achizitiona exclusiv prin iabilet.ro
 

Puzzle Cafe Bistro & Live Events

Piata Victoriei – Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti

Desperado – Country rock made in Romania – 5 aprilie, ora 22:30, București, Puzzle

Singura formație de country-rock din România vine la București, pentru o noapte  nebună de muzică, dans și distracție made in Romania!!! În Clubul Puzzle, invitatul special al nopții de 5 aprilie – trupa DESPERADO!
Desperado este singura formație de country-rock din România și s-a înființat în anul 1998. Trupa și-a luat numele după o celebră piesă a grupului EAGLES, grup care le-a influențat major destinele muzicale.  În limbaj anglo-american, termenul “desperado” este atribuit aventurierilor, scandalagiilor, oamenilor fără căpătâi, veșnic pe drumuri  și într-un permanent conflict cu cei din  jur. Având în vedere caracterele și comportamentele membrilor trupei în viața de zi cu zi, numele “DESPERADO” îi caracterizează foarte bine…
 
Am cazanul meu„,”Bețivan ratat„, „Lenea”, „La fel ca tata” – sunt câteva dintre hiturile de mare răsunet care au plasat trupa Desperado în topul preferințelor muzicale ale celor care știu să se distreze.
 
În 2002, 2006 și 2007 Desperado a participat la selecțiile Eurovision Song Contest. Ultimele 2 participări au marcat colaborarea cu interpretul norvegian de origine română Tony Poptamas, fapt care a atras o creștere substanțială de calitate și de box-office. La ediția Eurovision România 2007, Desperado și Tony Poptamas s-au clasat pe locul 2.
Pentru ca reprezentațiile de club să satisfacă gusturi diverse, trupa Desperado  are în repertoriu și piese internaționale semnate Eric Clapton, Eagles, Dire Straits, James Blunt, Queen sau Simply Red.
Componența trupei este:
 
Sandy ”The gun” Deac – vocal,chitara,keyboards,
Kovacs “Indiana Jones” Laszlo – chitara
Edi ”Rider” Raita – voce, keyboards
Vlad “PG Suckermann” Spatar – bass, vocal
Janky “Yankee Joe” Zsolt – tobe
Ovidiu “Yezekill” Buhatel – manager, sound designer
 
 
Concertul va incepe la ora 22:30
Pretul biletului: 25 de lei
Bilete s-au pus în vânzare prin iabilet.ro
Achiziționarea biletului nu garanteaza loc. După achiziționarea biletului, vă rugăm să sunați la 077.21.300.600 pentru rezervarea locului la masa. Vă mulțumim!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here