Raul Kusak/Adrian Naidin, Marius Bațu, Modiwo și Silviu Pașca vor susține concerte în clubul Puzzle

0
49

Cântice’n cerc – Raul Kusak/Adrian Naidin – 24 martie, București, Puzzle

Clubul Puzzle are bucuria de a gazdui in cadrul serilor „MooNDay Jazz, Blus & More” Proiectul Kusak / Naidin – Cântice’n cerc – cel mai frumos omagiu muzical ce i se poate aduce Mariei Tănase, în maniera unică, originală, a unor muzicieni strălucitori!
Raul Kusak – pian
Adrian Naidin – violoncel / voce
Eugen Amarandei – contrabas
Gabriel Balasa – percutie
Jazz contemporan explorând teme tradiționale într-o fuziune cu adevărat inedită: doi muzicieni cu personalități si cariere diferite, pianistul Raul Kusak și violoncelistul Adrian Naidin, se unesc într-un
proiect original, secundați de Eugen Amarandei la contrabas și Gabriel Bălașa – percuție.
“Cântice’n Cerc”, este unul dintre cele mai speciale proiecte world-jazz din România. Cu sorginte
clară din filonul tradițional românesc, artiștii dialoghează și interferează, trecând prin propriile experiențe și întâlniri muzicale, pentru a se regăsi în zona modernă, actuală, specifică jazz-ului
european.
Amestec de tradițional și avangardă, tehnic și non-conformist, Raul Kusak își testează imaginația într-un experiment acustic inedit și printr-o colaborare în premieră: Adrian Naidin. Strălucitor în
partiturile clasice, plin de forță și har în folclor, Adrian Naidin l-a inspirat pe regizorul grec Mihalis Kakogiannis, iar muzicianul leton Mischa Maisky, supranumit “Paganini al violoncelului”, îl numără
printre cei mai talentați dintre ucenicii săi.

Puzzle Cafe Bistro & Live Events

Piata Victoriei – Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti

liveinpuzzle.ro

facebook.com/liveinpuzzle

Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31

Acces: 30 de lei


 
 

Concert Marius Batu – 27 martie – Bucuresti, Club Puzzle

Ce sa-ti aduc, iubito, de pe mare?
Cea mai frumoasa…
 
De referinta pentru muzica folk este si versul si muzica. In ceea ce-l priveste pe Marius Batu, vocea sa calda, puternica, aduce sonoritati aparte limbii romane, pe care o canta magic. Folk-magic.
Jumatatea „din Romania” a grupului Poesis, Marius Batu desfasoara concerte individuale cu farmec si amprenta personala. Dincolo de hiturile folk ale generatiei in blugi (“Ce sa-ti aduc iubito…”, “Cantec soptit” – Odata am ucis o vrabie…, “Nu stiu in ce parte se afla apusul”), Marius Batu promoveaza albumul “Creanga de aur” si adauga listei de piese din cadrul concertelor live si cateva cover-uri ale unor piese folk universale.
Curiosi de acest pachet muzical pentru o seara care altfel ar fi una obisnuita in Bucuresti?
Mai adaugam amanuntul discret al unei virtuozitati instrumentale deosebite si sigur va convingem ca JOI, 27 martie, de la ora 21:00, sa veniti in Bucuresti, in Clubul Puzzle, la concertul “Cea mai frumoasa…”, semnat Marius Batu.
Un concert de primavara, intr-o seara linistita, cu armonii speciale.
Biletele costă 20 lei.
 
 

Modiwo – primul concert la București – 28 martie, București, Puzzle

 
World music, alternative, pop rock, electro, toate la un loc pot fi spuse despre Modiwo, amestecate și luate separat. Cântă la chitară, bas, tobe, clapă, dar și la instrumente neconvenționale, la didgeridoo, flaut sau drâmbă. Au ales să facă muzică după un traseu numai de ei știut, fără să țină cont de bariere, de canoane, de ce se face și ce nu.
În felul acesta s-a născut una dintre cele mai originale trupe clujene, recunoscută pentru nonconformismul său, apreciată pentru creativitatea sa. Modiwo vine pentru prima dată la București pentru a susține un concert, în club Puzzle, în data de 28 martie.
Cei cinci membri ai trupei, Oxana, Adi, Reni, Tudor și Cristi, combină elemente tradiționale din mai multe culturi africană, amerindiană, japoneză, asiatică, balcanică, nord-scandinavă – pe ritmuri și stiluri moderne, lăsându-se de multe ori conduși de inspirația de moment. Poate că din acest motiv niciun concert Modiwo nu seamănă cu altul.
 
Modiwo înseamnă MOzaic Diversity of the WOrld. Trupa și-a propus să adune muzica lumii într-o singură idee și probabil va lucra la acest concept la nesfârșit. Mai important e că oameni de naționalități diverse se regăsesc în muzica Modiwo, după cum a demonstrat experiența de până acum.
 
Până la concertul din 28 martie, când Modiwo se va prezenta pentru prima dată în fața Bucureștiului, o mostră video:
 

Accesul se face pe baza de bilet (15 lei). Biletele sunt disponibile prin iabilet.ro
 
 
 

Concert Silviu Pasca – The Guy – în Puzzle, Bucuresti, 29 martie

Doamnelor, Domnilor, cea mai frumoasa petrecere de sambata din Bucuresti va asteapta cu un show de muzica live speciala! Pe 29 martie, incepand cu ora 22:30, scena ii apartine lui Silviu Pasca iar publicului…un ring de dans sub reflectoare!
Daca ati obosit de aceleasi cover-uri pe care le stie toata lumea si le canta mai toate trupele de cover-uri, ei bine, Silviu Pașca | The Guy are un repertoriu special! Piese pop (de la Bruno Mars la Coldplay), soul/funk,hip-hop (Kris Kross, The Root sau House of Pain), electro-alternative, indie-rock (Blur, Radiohead, Placebo sunt doar cateva nume alese), rock alternativ (Foo Fighters, Limp Bizkit, Greenday etc) sau clasic rock – suna tentant nu-i asa?
 
Forta, dezinvoltura, repertoriu cu atitudine – acestea sunt atributele care il definesc pe Silviu Pasca , unul dintre cei mai buni performeri muzicali ai scenelor de club din Romania!
Fondator al proiectului “The Guy”, semifinalist al celui mai bun show de televiziune cu tema muzicala, Silviu Pasca aduce prin spectacolul sau ingredientul perfect pentru suma unei nopti nebune de dans !
 
Petrecerea incepe la ora 22:00, cu muzica de “incalzire” si “dezmortire” de care se va ocupa DJ FREddY. Apoi va urma concertul, in reprize cat sa va trageti sufletul si sa mai comandati unul dintre minunatele cocktail-uri de la bar. Dupa concert, pana dimineata, tot DJ FREddY va tine atmosfera si poate si clientii…”sus pe bar”!
Biletele costă 25 lei.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here