In Memoriam Ioan Gyuri Pascu (ediția 780 – 9.09.2017)

0
132
IN MEMORIAM IOAN GYURI PASCU
IN MEMORIAM IOAN GYURI PASCU

Două motive au dus la o astfel de alegere. Prima: a trecut un an fără Ioan Gyuri Pascu. A doua: o intervenție chirurgicală nu-mi permitea să stau 5 ore în studio.
Am stat acasă și am corespondat pe Facebook cu toți cei care au dorit să comenteze. Le mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și frumoase. Mă bucur că alegerea unei ediții din 2012 le-a dat posibilitatea multor ascultători, recent deveniți prieteni ai nopților de vineri la R.R.A., să-l descopere pe acest SUPER-TALENT. Gyuri a stat atunci până la final de ediție așa că e vorba de o noapte de colecție unică, pe care o recomand și acum spre ascultare.

Audio:


Aveți mai jos câteva dintre mesajele primite în primele două ore ale nopții de 9 septembrie 2017 (au fost peste 400!).
Mariana HaulicaBuna noapte tie, Andrei si sanatate, iar lui Gyuri un gand frumos de drag, odihna lina si regret ca a plecat asa de tanar ! Sa-l ascultam in ceea ce traieste, muzica lui ! Suntem impreuna !
Mihnea DimoftacheE amuzant si sa va găsim răspunzând in scris la comentarii! E si inedit! Sa va dea Dumnezeu sănătate!
Sorin Soso TecaruSuntem impreuna cu toti. Sanatate multa va doresc!
Codrut CapsaVa puteti permite chiar luxul sa dormiti in timpul emisiunii! Altii o fac in Parlament, fara motive intemeiate!
Adrian Oana Sanatate si refacere grabnica!
Rose Marie Sem Va doresc din toata inima sanatate multa ,sa va refaceti cat mai repede si sa reveniti la emis mea preferata Psihologul muzical!
Dumi Darmanesti Tot nu îmi vine să cred că Gyuri a plecat dintre noi…
Patricia Montero Ce tare! E de pe vremea cand eu inca nu descoperisem emisiune. Get well soon Sir!
Vladus Parau Un mare si galant cadou emisiunea asta, va multumim. Sa aveti parte de zile odihnitoare si sa va faceti bine! Cand veti avea mai mult timp pentru o cura de sanatate, va invitam la Baile Herculane!
Lucian Cremeneanu În seara asta am fost la o cântare cu Leo Iorga și Pacifica. Și am aflat de la Leo un lucru surprinzător: piesa ”Mi-e tare dor de tine” (Compact) are textul scris de Gyuri. Nici eu nu mă pot obișnui cu ideea că nu ma e.
Forsea MihaiSanatate, sa te faci bine cat mai repede, Andrei. Multam pentru Gyuri!
Iulian Teodor Smoke Weaver va trimite o tona de sanatate!
Anda Escu Noroc cu oameni de calitate ca tine care il tin inca prezent printre noi…Multumesc! Gyuri, un talent inegalabil si un caracter deosebit! Of!
Viorel Borza A petrecut o vacanta cu sotia la noi in Queens-New York cind Iarina era „inca in faza de planificare”…. Stiti ca sint in NJ deci n-am pozele la mine dar va scriu pe mesaj privat.
Croitoru Mia Mulțumesc pt.această emis.Un adevărat regal,pt.mine,care v_am descoperit abia prin 2013.

sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here