In premiera, Zoli TOTH Project, la Hard Rock Cafe

0
29

Zoli TOTH Project 20 maiIn cei doi ani de la infiintare, Zoli TOTH Project are o activitate bogata si diversificata, concertand pe scenele marilor festivaluri – cum ar fi Electric Castle sau „Cinema in aer liber”, dar si Festivalul „Enescu” – pe scena Teatrului „Bulandra”, dar si la petreceri exclusiviste.
Pe 20 mai, Zoli TOTH Project sustine pentru prima data un recital la Hard Rock Cafe, prezentand premiera show-ului #COCOON. Un fragment al acestuia a putut fi urmarit in cadrul finalei concursului Eurovision Romania 2016.
Zoli TOTH Project este creatia reputatului muzician Zoli TOTH, recunoscut pentru apartenenta la trupa Sistem, dar si pentru proiectele sale individuale. Trupa s-a nascut din dorinta lui Zoli de a pune fata in fata instrumente de percutie clasice si neconventionale. Formula de concert include marimba, vibrafon, diferite instrumente de percutie (unele inventate, incluzand instrumentul COCOON, realizat prin printare 3D, o premiera in Romania), vioara, violoncel etc. Aceasta combinatie de instrumente nu se mai regaseste in formula niciunei alte trupe, fiind un unicat la nivel mondial.
Spectacolul #COCOON pune in valoare aceste elemente si aduce un sound total nou, cele mai multe piese fiind semnate chiar de Zoli TOTH, pe orchestratiile lui George Calin. Pe ritmuri foarte energice, folosind uneori teme inspirate din muzica traditionala, #COCOON vorbeste despre noi inceputuri, despre renastere la toate nivelurile.
Publicul care va veni la Hard Rock Cafe va fi implicat intr-o povestea muzicala creata de Zoli TOTH Project.
 
Biletele s-au pus in vanzare in format electronic pe http://www.iabilet.ro/bilete-zoli-toth-project-prezinta-show-ul-cocoon-in-premiera-la-hard-rock-cafe-25411/, in reţeaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata ţara), dar si in ziua concertului la intrare.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here