ANDRE RIEU A PREGATIT UN CADOU SPECIAL CU OCAZIA ANIVERSARII REGINEI ELISABETA A II A A MARII BRITANII

0
29

Andre Rieu QueenCu ocazia aniversarii zilei de nastere a Reginei, André Rieu a compus o melodie speciala pentru Majestatea Sa, intitulata “The Windsor Waltz”. Aceasta melodie a fost inclusa pe noul sau material discografic, lansat cu doar cateva zile inainte implinirea celor 90 de ani ai Reginei Elisabeta a II a, mai exact pe 15 aprilie, sub egida Decca Records.

The Windsor Waltz”, incepe cu fanfara vibranta a celei mai longevive domnitoare monarhala a Marii Britanii, interpretata cu noblete si rafinament de faimoasa orchestra a violonistului André Rieu, Johann Strauss. Piesa omagiaza cantece patriotice englezesti indragite, ca Rule Britannia’  si ‘Pomp and Circumstance, inainte de a intra in starea placuta de vals prin frumoase melodii si o idee din „God Save The Queen”, ca incheiere.

 

Inca din coplarie, André Rieu a stiut ca valsul are ceva magic. De atunci, misiunea sa a fost aceea de a gasi definitia acelei magii si de a o face accesibila tuturor oamenilor. Astfel, mai tarziu, publicul i-a oferit statutul de “Rege al Valsului”.

Noul sau album intitulat “Magic of The Waltz” (disponibil pe CD si DVD) cuprinde cele mai frumoase si incantatoare valsuri, selectate, interpretate si chiar compuse de insusi André Rieu. Printre melodiile de pe acest album se regasesc si celebrele “Blue Danube”, “Edelweiss”, “The Godfather” si bineinteles, indragita melodie “ And The Waltz Goes On”.

Spre deosebire de orice alt artist international, André Rieu este un fenomen muzical. Prin concertele sale fascinante, prezentate alaturi de orchestra sa Johann Strauss, Rieu a readus la viata frumusetea valsului. André Rieu a vandut peste 35 milioane de discuri, a primit mai mult de 400 de discuri de Platina, si este artistul solo cu cele mai multe turnee in intreaga lume – vanzarea biletelor depasind cererile pentru Bruce Springsteen, Coldplay si AC/DC.

Carisma si atitudinea sa de pe scena ii convinge de fiecare data pe spectatorii prezenti la concertele sale de muzica clasica, sa sara in picioare pentru a dansa pe culoarele dintre randuri.

De aceeasi atmosfera extraordinara vor avea parte si spectatorii care vor lua parte la concertele programate la Bucuresti, in zilele de 11 si 12 iunie, de la ora 20:30. Desi, biletele pentru concertul din 11 iunie se apropie de epuizare, admiratorii artistului isi pot rezerva cele mai bune locuri pentru ziua de duminica, 12 iunie 2016. Biletele sunt disponibile atat online prin www.eventim.ro cat si la punctele de vanzare bilete din reteaua Eventim: de la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here