George Nicolescu la Psihologul Muzical (ediția 858 – 9.03.2019)

0
80

La un pas după Ziua Mamei, am avut bucuria să-l reîntâlnim pe George Nicolescu la 3 zile de ziua lui de nașter (12.03.1950). A mai fost în studio pe 5 decembrie 2015. A venit de la Ploiești special pentru întâlnirea cu ascultătorii R.R.A. însoțit de soția sa și de un nepot iubitor de muzică și conducător auto. Amintiri, povestiri despre copiii din Spania, debutul în Cenaclul Flacăra,întâlnirea cu George Grigoriu, grupul Optimiștii,nevoia de a compune ș.a.m.d. A propus cântece cu Phoenix, Gigliola Cinguetti, Maywood,  Johnny Logan, Aneta  Nedelescu (a cântat o piesă semnată de George) pe lângă care veți auzi și numeroase succese interpretate de G. Nicolescu.

Agenda pop-rock vă propune cântece cu Bob Dylan, Led Zeppelin, Telly Savalas, Dan Andrei Aldea sau Laura Stoica ( ne-a părăsit acum 13 ani), Alvin Stardust.

Răspundem când suntem în stare a ajuns la episodul 16. Veți auzi Yes, Mariah Carey, Judas Priest, Dida Drăgan, Ioan Gyuri Pascu sau Richie Sambora.

Aveți și un super-top sentimental cu votanți în număr extrem de mare. Pink Floyd și proiectele solo ale componenților au dat program  solid: 1.Another Brick In the Wall, 2 Hey You, 3. Wish You Were Here ș.a.m.d.

Audio:

Mesaje și filmări din timpul emisiunii:


sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here