Irina Nicolae, singura româncă de la nunta fiicei lui Al Bano

0
436

Romina Power si Cristel CarrisiArticol preluat din Click.ro

Lux orbitor, zeci de vedete pe metru pătrat, 500 de invitaţi la patru ace, cu milioane de euro în conturi, Al Bano şi Romina Power – socri mici. Aşa am descrie, pe scurt, nunta momentului în Italia, la care au fost invitaţi şi doi români. Este vorba despre Irina Nicolae şi Marius Vizer.

Nu e puţin lucru să chefuieşti cot la cot cu celebrii Al Bano (73 de ani) şi Romina Power (64 de ani), la nunta fiicei lor, Cristel Carrisi. De acest privilegiu au avut parte Irina Nicolae (38 de ani), fetiţa cu codiţe din fosta trupă ASIA, şi soţul ei, Marius Vizer (56 de ani), preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo.
Sâmbătă, 3 septembrie, cei doi au fost invitaţi de onoare la Lecce, în Italia, acolo unde s-au desfăşurat ceremonia religioasă şi petrecerea fastuoasă. Cristel Carrisi (30 de ani), al treilea copil al artiştilor Al Bano şi Romina Power, s-a căsătorit cu Davor Lukšic´ (33 de ani), un bogătaş originar din Croaţia, a cărui avere este estimată la 240 de milioane de euro. Cum cifrele vorbesc de la sine, e inutil să vă mai spunem că la nuntă luxul a fost rege.
Slujba a fost oficiată la Biserica San Matteo, din centrul istoric al oraşului Lecce, iar printre invitaţi s-au numărat şi solistul Toto Cotugno, dar şi celebra creatoare de modă Laura Biagiotti. Românii noştri, Irina şi Marius Vizer, au fost la înălţime. Artista a strălucit într-o rochie de Oscar, neagră, care evidenţia perfect brăţara şi cerceii cu diamante, iar Vizer a fost impecabil în costum cu papion. Prietenia dintre acesta din urmă şi celebrul Al Bano este de notorietate, aşa că nu ne miră prezenţa lor la nuntă. Anul acesta, în aprilie, Vizer l-a numit pe Al Bano ambasador al Federaţiei Internaţionale de Judo, iar în 2011, Irina Nicolae a cântat alături de solistul italian la Opera din Paris.
 
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://www.click.ro/vedete/romanesti/singura-romanca-de-la-nunta-fiicei-lui-al-bano
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here