Irina Popa a înregistrat un cover după "Sweet Child Of Mine" (Guns N Roses)

0
115

Irina Popa aArticol de Iulia Radu
Textele PR-ilor devin din ce în ce mai alambicate, confuze, desprinse, parcă, dintr-o carte de anecdote. Sărăcia de cuvinte apasă tot mai greu pe umerii celor care redactează textele pentru presă. Bunăoară, oamenii de PR au impresia că dacă nu au folosit în text şi în titlu expresii şi cuvinte de genul „cel mai mare…”, „cel mai bun”, „cel mai cel”, „legendar”, „fenomen”, „titan”, nu au exprimat „măreţia” artistului pe care-l reprezintă. Că toţi sunt „cei mai cei”, n-ar fi o problemă, ne putem obişnui cu acest lucru. Dar, iată că PR-ul casei de discuri Roton a simţit nevoia să ne spună că nu doar artistul pe care-l reprezintă este „legendar”, ci şi piesa după care tocmai a făcut un cover! Un cover bun, soft, acustic, interpretat bine, care, fără îndoială, va fi prezentat peste câţiva ani drept un „cover legendar”. Redăm mai jos în întregime textul primit de la Roton, nu de alta dar e bine să începem weekend-ul cu zâmbetul pe buze. 🙂 Cei de la Roton ar fi bine să schimbe PR-ii!
În schimb, pe Irina Popa o felicităm pentru această înregistrare şi pentru alegerea piesei!
 

Acum 28 de ani industria muzicala castiga 2 star-uri, cea Americana se bucura de noul single al consacratei trupe Guns ‘n’ Roses, „Sweet Child Of Mine” iar in Romania se nastea o cantareata cu voce remarcabila, Irina Popa.  
 Sarbatorind aceeasi varsta frumoasa in acest an, drumurile li s-au intalnit intr-un cover de exceptie.
 “Sweet Child Of Mine” este unul din piesele cu o biografie remarcabila dar si tumultoasa, aparand in nenumarate topuri “Best of”, ocupand locul 37 in topul “100 Greatest Guitar Solos”, locul 3 in lista Blender “500 Greatest Songs Since You Were Born”, locul 198 dintre “500 Greatest Songs Of All Time”, iar revista Rolling Stones au inclus-o in lista celor “40 de piese care au schimbat lumea”.
 Controversata piesa a avut parte de o calatorie frumoasa in anii ce au urmat lansarii, cover-ul lui Sheryl Crow castigand un premiu Grammy in 2000, iar Fergie si Slash au ridicat stadionul in picioare cu interpretarea lor in cadrul competitiei Super Bowl XLV.
  Irina Popa este una dintre cele mai talentate prezente din industria muzicala Romaneasca, cu o voce memorabila si inconfudabila. Artista a inceput sa cante de la varsta de 5 ani, facandu-se remarcata pe plan national la numai 20 de ani, odata cu castigarea trofeului si al premiului presei la Festivalul de muzica usoara de la Mamaia. Mai recent, Romania a fost cucerita iremediabil cu balada dedicata dragostei suferinde “Lasa-ma, Eu Te Las”.
  De la jazz, blues, pop, pana la rock, Irina demonstreaza in toate genurile muzicale abordate talent si expresivitate.
  In emotionantul cover “Sweet Child Of Mine”, Irina Popa transmite senzatii auditive aparte, traite pana la fiori.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here