#It’sNotUnusualforTom Jones – descoperă primul hit al legendarului cântăreț care va concerta la Cluj pe 26 iunie

0
33
Tom Jones

Tom Jones, o voce clasică și ușor recognoscibilă, și-a început cariera încă din adolescență când obișnuia să cânte în pub-uri și cluburi din South Wales. Însă, melodia cu care acesta a reușit să ajungă în sufletele oamenilor a apărut abia în 1965 când artistul a făcut pasul care i-a schimbat viață definitiv. Tom Jones s-a mutat împreună cu trupa lui în Londra, trăind în subsolul unei case și înregistrând demo-uri pentru casa lor de discuri. Așa a început și povestea piesei care a schimbat direcția muzicii pop devenind o melodie pe care oricine o recunoaște instant, indiferent de vârstă sau preferințe.

It’s Not Unusual urma să fie cântată de Sandie Shaw, prima cântăreață britanica care a castigat Eurovisionul, iar Tom urma să înregistreze demoul piesei. În momentul în care acesta a cântat piesa, a știut că este pentru el și că îi vă schimba cariera. Artistul a înregistrat-o, adăugând nuanțele faimoase care au adus ceva nou și neauzit. O piesă cheie a acetui cântec este și pianistul, ales accidental din cafeneau de lângă studio, Reg, care un an mai tărziu, și-a schimbat numele în Elton John. Prima reacție a fost una de reticienta din partea industriei riguroase, care s-a simțit amenințată de noutatea și libertatea aduse de Tom Jones, BBC refuzând să difuzeze melodia. Publicul s-a îndrăgostit pe loc de cântec când l-au auzit la posturile de radio fară licență. It’s Not Unusual a depășit barierele impuse și a invitat publicul la o exprimare fară restricții și o celebrare a bucuriei de a trăi și de a iubi.

Aceasta este povestea unei melodii clasice, atemporale, care a devenit imnul unei decade și al unei generații. Un mesaj de iubire, speific perioadei cu un sound efervescent și contemporan, o melodie care se regăsește ușor și în preferințele din 2019, amestecând nostalgia unor ani liberi cu o idee romantica care rămâne actuală.

Tom Jones și-a continuat cariera, vânzând numeroase discuri și creând piese legendare printre care și „Delilah,” „Green Green Grass of Home,” „What’s New, Pussycat?” și „She’s a Lady”. Artistul va concerta la Cluj pe 26 iunie. Concertul legendarului artist va fi o ocazie de a aminti publicului că excelența este rara, merită celebrată și că #It’sNotUnusualForTom

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea: Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here