Jacob Ehrbahn lansează „Headbangers”, o colecție de fotografii făcute la festivalurile rock din Europa

0
18

Headbangers (600 x 337)Fotograful danez, Jacob Ehrbahn, va lansa o nouă carte, intitulată „Headbangers”. Este vorba despre o colecție de fotografii cu fani heavy-metal pe care i-a întâlnit la diverse festivaluri rock din Europa.
Volumul va apărea pe 29 septembrie la editura PowerHouse Books, are 128 de pagini în care veți găsi portrete ale fanilor care au participat la festivalurile de rock din 2012 din Europa (Festivalul Copenhell din Danemarca, Wacken Open Air din Germania, Metaltown din Suedia, pentru a enumera doar câteva).
Reprezentanții Powerhouse Books au declarat: „Camera lui Jacob Ehrbahn oprește timpul în loc și surprinde momente inedite din viața metaliștilor. E minunat să poți trăi alături de acești fani, fie ei tineri sau vârstnici, bucuria muzicii. Sunt clipe de extaz în care agresivitatea muzicii se contopește cu trupul. Heavy-metal-ul este un gen extrem de muzică, așa că mișcările sunt la fel. Aici nu vorbim doar de dat puțin din cap, întregul corp este implicat. Headbanging-ul este despre „monstrul” dinăutrul nostru”.
 
Jacob Ehrbahn este un foto-reporter danez care lucrează la ziarul național Politiken din 2003. A fost desemnat de două ori câștigător la World Press Photo, iar în 2013 a fost numit pentru a doua oară Fotograful Anului în Danemarca.
 
Puteți vedea o selecție a fotografiilor pe site-ul oficial al lui Jacob Ehrbahn:
http://greatphotojournalism.com/jacobehrbahn_series734.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here