Jam-session cu Paul McCartney, Johnny Depp și câțiva muzicieni de blues din Los Angeles – VIDEO

0
32

Paul McCartney a făcut public un jam-session de 30 de minute cu Johnny Depp și alți câțiva muzicieni de blues din Los Angeles. Acest videoclip a fost filmat pentru piesa Early Days, care este inclusă pe albumul New, lansat în 2013.

 
Filmarea din Los Angeles s-a transformat într-un jam-session de 30 de minute la care au participat, alături de Paul McCartney, Roy Gaines, Al Williams, Dale Atkins, Henree Harris, Motown Maurice, Lil Poochie, Misha Lindes și Johnny Depp. În cadrul acestui regal muzical sunt incluse piese precum Goin’ Away Blues (Charlie Campbell) și Matchbox (Carl Perkins), pe care The Beatles le-au cântat în concerte și le-au și înregistrat la începutul carierei lor.
 
Paul McCartney a declarat pentru revista Rolling Stone: „L-am sunat pe Johnny Depp și l-am întrebat dacă ar vrea să vină să cânte cu mine și câțiva muzicieni de blues. S-a bucurat foarte mult că l-am invitat. Știam că îi propusesem ceva de nerefuzat”.
 
Vincent Haycock a regizat promo-ul piesei Early Days, care se referă la începutul colaborării lui Paul cu John Lennon. „Când am o piesă, eu nu mă gândesc la videoclip. Pur și simplu vreau să o compun și apoi să o înregistrez. Early Days este o piesă în care mi-am amintit de mine și de John la începuturi. Mi-a plăcut ideea pe care a avut-o Vincent Haycock pentru videoclip și pentru promo. Sper să vă placă și vouă”, a declarat Paul McCartney.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here