JAZZ & BLUES LA DUNARE – editia a doua – are loc in perioada 13 – 15 noiembrie

0
57

JAZZ & BLUES LA DUNARE  15 noiembriePe malul stang al Dunarii, in orasul cu tei, la Galati, a devenit o traditie ca toamna sa se numere festivaluri. In porturile muzicii ancoreaza vapoare incarcate cu note, acorduri si ritmuri multicolore. Iata ca de la prima editie a festivalului international Jazz & Blues la Dunare a trecut un an. Un an plin de concerte si festivaluri. Acum este momentul ca prima editie sa lase loc celei de a doua. Danube Jazz & Blues Festival propune in aceasta toamna o lista de nume mari venite din toate colturile lumii si asigurand o impresionanta diversitate muzicala.
Trei zile magice in primitorul Teatru Muzical ,,Nae Leonard,, – un festival in festival, intrucat Teatrul Muzical „Nae Leonard” din Galati, gazduieste in aceasta toamna cea de a XII-a editie a Festivalului International LEONARD, manifestare ce atrage in orasul de la Dunare artisti si grupuri, nume importante ale vietii muzicale internationale. In spiritul traditiei repertoriale a teatrului, reprezentatiile acopera toate genurile spectacolului muzical, de la opera si opereta sau concert simfonic, pana la spectacol de divertisment.
 
Ca si anul trecut,  Festivalul International Leonard include si promoveaza un eveniment muzical de amploare, Danube Jazz & Blues Festival. In colaborare cu Fundatia Culturala Phoenix,  pe scena Teatrului Muzical ”Nae Leonard” vor urca trupe si artisti din America, Franta, Ungaria, Croatia, Serbia, Moldova si Romania, confirmand si subliniind importanta celui mai important eveniment muzical din orasul Galati.
Programul festivalului:
VINERI, 13 nov. – SOUL SERENADE – ANA-CRISTINA LEONTE QUINTET – SUBA ATTILA & The SOULFOOL BAND (Ungaria) – FERNANDO SAUNDERS & FRIENDS (USA),
SAMBATA, 14 nov. – IRINA SARBU & TRIO PUIU PASCU – BALKANAMERA – NEMANJA ZLATAREV & FUNKTASTIC COALITION (Serbia) – VALI BOGHEAN BAND (Moldova)
DUMINICA, 15 nov – SORIN ZLAT TRIO – MIRCEA TIBERIAN & NADIA TROHIN – ROLIN HUMES (Croatia) – THE SWING SHOUTERS (Franta). 
Concertele vor incepe la ora 19:00. Biletele au un pret accesibil:  32,4 / 21,6 / 10,8 lei si se pot procura de la Teatrul Muzical ”Nae Leonard”.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here