JENCARLOS CANELA a vorbit despre concertul din Romania la CNN International – VIDEO

0
18

Jencarlos 14 martie aStarul latino-american JENCARLOS CANELA este super entuziasmat ca va ajunge în Romania! Protagonistul telenovelei “Pasiune interzisa” a vorbit despre includerea tarii noastre în intinerarul turneului “Jen & The Fam Tour,” în cadrul unui interviu acordat canalului de limba spaniola al postului CNN: “niciodata nu am visat, nu mi-am imaginat sa tin un concert acolo, dar iata, se întampla în martie” a spus JEN pe postul de televiziune american.
 
În cadrul aceluiasi interviu JENCARLOS a mentionat ca este pe punctul a finaliza un contract de proportii, despre care a lasat sa se înteleaga ca îi va deschide calea catre galeria stelelor de la Hollywood, într-o maniera care îl multumeste pe deplin: “Nu pot spune (înca), dar este o binecuvantare si este ceea ce am visat mereu, pentru ca nu este vorba doar despre Hollywood, e Hollywood dar fara a renunta la ceea ce sunt, fara a renunta la a reprezenta latinii, cei care m-au adus pana aici si ma sprijina. Este o mare oportunitate de a intra în aceasta lume, fara a renunta la ceea ce reprezint pentru oamenii mei.”
 
Pe 14 martie 2015 fenomenalul JEN va ajunge la Bucuresti si face inimile sa vibreze, cu hituri precum ‚,DIME’’ „Búscame”, „Amor quédate”, “Irreparable”, „Tu Sombra” sau „I Love It”! Vino sa simti, sa canti si sa dansezi latino, la un concert la care temperatura va atinge cote alarmante!
 
Bilete concert JENCARLOS – Cinema Patria, 14 martie 2014 se gasesc online pe bilete.ro, myticket.ro , eventim.ro , blt.ro, startickets.ro, bilet.ro în oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio semnalizate „bilete.ro”, magazinele Germanos, Diverta, Vodafone, la urmatoarele categorii de preturi:
VIP – 350 RON – include meet & great cu JENCARLOS ( 77 Euro )
Categoria I – 250 RON ( 55 Euro )
Categoria II – 150 RON ( 33 Euro )
 
https://www.youtube.com/watch?v=kYcgyiiaMy0&feature=youtu.be

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here