JENNIFER BATTEN, STU HAMM ŞI CHAD WACKERMAN ÎN TRIBUTE CLUB DIN BUCUREŞTI (26.03.2015)

0
212

Jennifer Batten Stu Hamm Chad Wackerman 26 martieCe se intampla daca patru muzicieni geniali canta impreuna? Ceva in genul acesta: BHW. Pentru prima data in turneu in Europa, un super grup nou-nout format din Jennifer Batten (Michael Jackson/Jeff Beck), Stu Hamm (Joe Satriani, Steve Vai), Chad Wackerman (Frank Zappa)acompaniati de Nazzareno Zacconi (Bumblefoot) la chitara ritmica. Setlistul de concert este format din piese de pe albumele solo ale celor trei, la care se adauga piese Wheater Report, Frank Zappa si cateva surprize. Un must–see pentru toti iubitorii de muzica de calitate si muzicieni in cautarea unei experiente unice si incitante.
 
 
 

JENNIFER BATTEN

JENNIFER BATTEN
Chitarista de concert a lui Michael Jackson timp de 3 turnee mondiale incluzand o aparitie live la pauza finale editiei cu numarul XXVII a celebrului Super Bowl, aparitie urmarita de o audienta record de 1,5 miliarde de spectatori din 80 de tari. In primavara lui 1998, Jeff Beck ii cere lui Jennifer sa se alature trupei lui. Raman impreuna pentru 3 ani si 2 CD-uri („Who Else” si “You Had It Coming”) – ambele sustinute de turnee mondiale. Batten mai apare ca invitata si pe alte CD-uri alaturi de Carmine Appice, Michael Sembello, Carl Anderson, Carina Alfie si pe mai multe albume tribute rock. 
 
 
 
 


STU HAMM

STU HAMM
Unul dintre cei mai apreciati bassisti ai timpurilor noastre, Hamm a lansat sase albume de studio aclamate de critici , a inregistrat si a mers in turnee impreuna cu monstri sacri ai chitarei: Joe Satriani, Steve Vai,Greg Howe si Frank Gambale. Asocierea sa indelungata cu Vai si Satriani i-a adus recunoastere si premii la nivel global si, ca rezultat, Hamm a primit de numeroase ori titlul de „Best Jazz Bassist” si „Best Rock Bassist” prin votul citittorilor a numeroase reviste de specialitate importante din intreaga lume.

 
 
 
 
 
 


CHAD WACKERMAN

CHAD WACKERMAN
Baterist de rock si jazz cu un talent fenomenal, careira profesionala a lui Chad Wackerman a inceput in 1978 in trupa lui Bill Watrous. De atunci, a acumulat o cantitate enorma de experienta care include o colaborare de 7 ani cu Frank Zappa, alaturi de care a mers in turnee in Europa si USA si a inregistrat 26 de albume, inlcusiv inregistrarile cu London Symphony.


Turneul European al BHW poposeste la Bucuresti pe 26 martie pentru un concert la Club Tribute.


Un numar limitat de 300 de bilete se vor pune in vanzare incepand cu 14 ianuarie cu preturi intre 66 si 88 lei (bilete cumpărate în avans).
Pe 26 martie (la intrarea in club), biletele vor avea preturi cuprinse intre 77 si 110 lei.


Acestea pot fi procurate din reteaua Eventim (magazinele Orange, Vodafone, Telekom, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) si online pe eventim.ro

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here