JOHN FOGERTY ȘI-A DAT ÎN JUDECATĂ FOȘTII COLEGI

0
45

John Fogerty (600 x 400)Membrii supraviețuitori ai trupei Creedence Clearwater Revival se vor reuni în fața judecătorului.
Relațiile s-au răcit între frontman-ul John Fogerty și foștii lui colegi, Stu Cook și Doug “Cosmo” Clifford, după ce trupa s-a destrămat în 1972. Cele două tabere s-au mai întâlnit în fața judecătorului în anii 90, după ce Stu Cook și Doug “Cosmo” Clifford au decis să înregistreze piese noi și să susțină concerte sub numele Creedence Clearwater Revisited. La vremea respectivă, au ajuns la o înțelegere, dar astăzi artiștii se acuză reciproc că nu au respectat înțelegerea.
 
Stu Cook și Doug “Cosmo” Clifford, alături de văduva lui Tom Fogerty, l-au dat în judecată în decembrie 2014 pe John Fogerty acuzându-l că îi amenință constant cu procese și că avocații lui cer drepturi care nu i se cuvin.
Pe 10 iulie 2015, John Fogerty și-a dat în judecată foștii colegi, susținând că aceștia nu i-au plătit drepturile cuvenite. „În 2001, John Fogerty a ajuns la o înțelegere cu foștii colegi. Aceștia trebuiau să îi plătească o parte din veniturile realizate în turnee și din vânzarea obiectelor promoționale. Dar John nu a mai primit niciun ban din decembrie 2011”, se menționează într-un comunicat de presă. Fogerty a dat o singură declarați tăioasă: „Niciun avocat, niciun proces, cu atât mai puțin câțiva foti colegi furioși, nu mă vor împiedica să îmi cânt piesele”.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here