Johnny Depp transmite un mesaj video românilor

0
73

Johnny DeppCel mai așteptat concert al verii se apropie cu pași repezi. Mai sunt doar câteva zile până când Hollywood Vampires aka Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry, acompaniați de Robert DeLeo & Matt Sorum vor lua cu asalt scena de la Romexpo pentru un show unic, un party în pur stil american.
Formația a aterizat la București și este foarte curioasă să descopere România. Johnny Depp a ținut să transmită personal un mesaj către fani, pe care îi așteaptă în număr cât mai mare la concertul de pe 6 iunie.
Biletele pentru concertul Hollywood Vampires se pot achiziţiona în continuare din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor şi au preţuri cuprinse între 169 lei şi 459 lei.
Biletele vor fi disponibile și la casa de bilete situată la intrarea în spațiul de concert.
Hollywood Vampires au ales doar 5 țări europene în care să concerteze anul acesta, printre care și România,  show-ul de la București fiind singurul din estul Europei.
Formația vine la noi în țara in acelasi an in care au cucerit scena premiilor Grammy, acolo unde i-au adus un tribut lui Lemmy Kilmister, frontmanul trupei Motorhead.
Trupa a luat ființă în urmă cu 3 ani, cand Alice Cooper, împreună cu bunii săi prieteni, Johnny Depp si Joe Perry, s-au întâlnit și au decis să ducă mai departe stindardul spiritual al clubului Hollywood Vampires, interpretând piesele colegilor de breaslă care nu se mai află printre noi, dar care vor trăi veșnic grație moștenirii culturale și muzicale pe care au lăsat-o.
Pe 6 iunie, portile se vor deschide la ora 18:00, iar DJ Hefe se va ocupa să încălzească atmosfera până la începerea show-ului trupei Robin and the Backstabbers de la ora 19:30. La ora 21:00 este programată intrarea spectaculoasă în scena a supergrupului Hollywood Vampires.
Intrarea se va face pe la poarta C din bulevardul Expoziției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here