Joia Pacatosilor – Alina Manole & Raul Kusak pe 17 aprilie, ora 21:00 in clubul Puzzle din Bucuresti

0
11

In 2012, in Joia Mare a Pastelui, debuta un proiect muzical situat undeva intre muzica, teatru. I s-a spus “spectacol-concept” si a fost denumit “Joia Pacatosilor”.

Spectacolul s-a jucat de atunci in sali de concerte de teatru sau de club care permit spectatorului sa urmeze firul povestii cu atentie si in liniste. A asculta o poveste care isi permite sa dezvaluie in public, pe alocuri cu ironie, pe alocuri cu umor, pe alocuri cu tandrete, fata reala a cuplurilor, presupune confort de sunet si de atmosfera.

Subiectul este destinat publicului inteligent, care stie sa treaca dincolo de cuvinte si muzica pentru a pasi in propriul univers, unde adevarurile stau bine ascunse…

Joia Pacatosilor” apartine Alinei Manole si lui Raul Kusak, fiecare dintre ei fiind “personaj principal”, vreme de 1 ora si jumatate, in acest spectacol-concept, unic, sincer, adevarat.

 

In noaptea de joi, 17 aprilie, si nu intamplator, Alina Manole si Raul Kusak vor canta impreuna din nou in „spovedania” despre iubirea reala. Voce și pian, doua minti luminate, două firi artistice aparte. Nu, nu e concert de jazz. E concert cu muzica Altfel. Intim, delicat, unic.

 

Alina Manole este artistul care scrie si canta „pacatele” fiecaruia dintre noi, cele spuse in soapta, cele vorbite pe la colturi (de Luna Patrata), cele spuse în somn. Ironia, jocul de-a drama, „incomodele” recunosteri se regasesc in muzica Alinei, in atmosfera eleganta a fiecarui concert pe care il sustine….

 

Raul Kusak este artistul care picteaza calea pieselor cu acorduri de pian, dintre cele care deschid poarta spre inima. Magia prin care acest pianist minunat transforma notele in cuvinte e disponibila doar acelui Cunoscator, nu de teorii muzicale, ci de viata si dragoste…

 

Concertul va avea loc in Clubul Puzzle, joi, 17 aprilie, ora 21:00. Rugam publicul sa ajunga la timp pentru a ocupa locurile rezervate. De la ora 20:45, rezervarile isi pierd valabilitatea. Spectacol fara pauza, in timpul caruia publicul este rugat frumos sa pastreze linistea.

 
Accesul se face pe baza biletului de intrare disponibil la intrarea in club. Pretul biletului: 30 de lei
 
Alina Manole – pagina oficiala facebook: https://www.facebook.com/AlinaManoleOficial
Blog personal: blog.alinamanole.ro
 
Secventa de spectacol: Fericirea de Luni – http://www.youtube.com/watch?v=hEAd-FNzyOM
 

Cateva informatii suplimentare: Alina Manole va lansa un nou album pe 2 iunie, in Bucuresti. Una dintre piesele de pe albumul aflat momentan in pregatire a fost nominalizata in cadrul On Air Music Awards, 2014. Este vorba despre piesa “Fix in seara asta”, care a fost prezentata prima data publicului pe 7 aprilie 2013 si care, de curand, a fost interpretata in cadrul emisiunii Garantat 100%, realizata de Catalin Stefanescu. Link – http://www.youtube.com/watch?v=bV0T-qUiZhE

Puzzle Cafe Bistro & Live Events

Piata Victoriei – Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti

liveinpuzzle.ro

facebook.com/liveinpuzzle

Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari

Acces: 30 de lei

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here