José Feliciano va concerta la Bucureşti în 2015

0
17

Jose Feliciano martie 2015José Feliciano va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti pe 16 martie 2015, de la ora 20.00, informează organizatorii, German Quality Entertainment.

Potrivit organizatorilor, accesul publicului la concertul de la Sala Palatului va fi permis de la ora 19.00.   De la pop la rock, de la jazz la gospel, flamenco, bolero, alături cele mai cunoscute piese ale artistului, printre care „Feliz Navidad“ şi „Che Sara“, acestea sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru publicul din România.
 
Biletele pentru spectacolul pe care José Feliciano îl va susţine la Bucureşti pot fi achiziţionate la preţuri promoţionale până pe 28 decembrie: categoria I – 284 de lei, categoria II – 189 de lei, categoria III – 141 de lei şi categoria IV – 45 de lei.
După 28 decembrie, preţurile vor fi următoarele: categoria I – 299 de lei, categoria II – 199 de lei, categoria III – 149 de lei şi categoria IV – 49 de lei.
Biletele sunt disponibile online, pe bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro, blt.ro, startickets.ro şi salapalatului.ro, dar şi în oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro, magazinele Germanos, Diverta şi la casa de bilete a Sălii Palatului.
 
Cântăreţul, chitaristul şi compozitorul José Feliciano s-a născut pe 10 septembrie 1945, în Lares, Puerto Rico. José Feliciano s-a născut orb, iar, în 1950, părinţii s-au mutat în New York, în zona unde stăteau foarte mulţi spanioli. Aici Feliciano a descoperit acordeonul şi, la vârsta de 9 ani, a avut prima sa apariţie live la teatrul Bronx El Teatro Puerto Rico, unde a cântat la chitară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here