LUMEA MUZICALĂ A REACȚIONAT LA VESTEA TRISTĂ A DISPARIȚIEI LUI JOE COCKER

0
10

Zucchero si Joe Cocker
Zucchero si Joe Cocker

Reacțiile din partea muzicienilor nu au întârziat să apară. Pe Facebook, pe Twitter, în presa internațională, mulți artiști au ținut să îi aducă un tribut lui Joe cocker.
 
Ringo Starr: „Rămas bun și dumnezeu să te binecuvânteze Joe Cocker. Pace și dragoste din partea unuia dintre vechii tăi prieteni”.
Steven Van Zandt, chitarist în E Street Band, a declarat pentru Rolling Stone: „El a adus în rock & roll influența lui Ray Charles”.
În septembrie, Billy Joel i-a adus un tribut lui Joe Cocker, în timpul unui concert: „Un mare artist care nu se simte prea bine în ultima vreme. Cred că ar trebui să fie inclus în Rock and Roll Hall of Fame. Mă mir că nu este acolo deja”.
Zucchero: „Tocmai am aflat vestea cea tristă. Sunt șocat. Singurul lucru pe care-l pot spune acum este că Joe a fost fratele meu, frate de sânge, frate de suflet! RIP!”
Bonnie Tyler: „Cine poate uita cu câtă pasiune a cântat Joe Cocker piesa „With A Little Help From My Friends” la Woodstock, o versiune atât de diferită de original. A fost incredibil. Nu voi uita niciodată fața lui transpirată și pasiunea pe care a pus-o în muzică. Nu voi uita nici noaptea petrecută alături de Joe în care am băut amândoi atât de mult încât managerul lui a trebuit să ne care pe rând în cameră. Menționez că aveam camere separate! Dumnezeu să te aibe în pază, Joe!”
Sir Paul McCartney: „M-a întristat vestea dispariției lui Joe Cocker. Era un om deosebit la care am ținut foarte mult și pe care l-am admirat ca artist. M-am bucurat când a decis să facă un cover după piesa „With A Little Help From My Friends”. Îmi amintesc că a venit, alături de producătorul său, Denny Cordell, la studioul nostru din Savile Row, pentru a asculta împreună coverul. M-am impresionat de la prima audiție. A transformat piesa într-un imn soul. Îi sunt recunoscător pentru acest lucru. A fost un om extraordinar și îi vom simți lipsa”.
Eros Ramazzotti: „Adio Joe! Am pierdut un mare artist!”
Tony Christie: „A fost un om foarte talentat. Imens. Îmi amintesc când am auzit pentru prima dată piesa „With A Little Help From My Friends”… Am fost uluit. Câtă energie, câtă forță. Am pierdut un mare artist”.
Bryan Adams: „A murit Joe Cocker.Dumnezeu să te odihnească, bun prieten! Ai fost unul dintre cei mai mari soliști de rock din toate timpurile!”
Rick Wakeman: „A avut o voce unică. A făcut cover senzațional după piesa Beatles, „With A Little Help From My Friends”! Pe lângă faptul că era foarte talentat, era și un tip extrem de plăcut”.
Steven Tyler (Aerosmith): „Te-am iubit dintotdeauna și îți voi simți lipsa mereu. RIP Joe Cocker”.
Peter Frampton: „M-a întristat vestea dispariției lui Joe Cocker. „You are so beautiful” este piesa pe care îmi doresc să o ascult acum”!
Ronan Keating: „Am primit o veste tristă. A murit Joe Cocker. Ce voce unică și minunată! Pace!”
Slash: „RIP Joe Cocker”!
Bette Midler: „Adio Joe Cocker! Ai fost unic. Nu avem pe nimeni care să te poată egala”.
Hugh Laurie: „Oh, Dumnezeule! Joe Cocker! Lumea pare acum ca o masă cu doar două picioare”.
Boy George: „Adio Joe Cocker!”
Josh Groban: „RIP Joe Cocker! Una dintre vocile mele preferate”.
DJ Ashba: „RIP Joe Cocker! Încă o zi tristă pentru muzică”.
Tom Morello: „RIP Joe Cocker! O mare voce și un mare om”.
Motorhead: „RIP Joe Cocker! Îți vom simți lipsa”.
Brian May: „RIP Joe Cocker!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here