Julio Iglesias – Reguli de acces la concertul „Mi Vida” din Iasi

0
12

Julio Iglesias 11 maiEvenimentul anului 2016 la Iasi, concertul ”Mi Vida” al lui Julio Iglesias organizat de Vreau Bilet cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi, care va avea loc pe 11 mai, de la ora 20.00, pe stadionul Emil Alexandrescu este asteptat cu nerabdare de ieseni.
Biletele la spectacolul pe care-l va sustine legendarul artist la Iasi sunt vandute in proportie de 90%, asadar, la concert vor participa peste 7 mii de persoane. Pentru buna desfasurare a evenimentului si evitarea aglomeratiei, organizatorii anunta ca intrarea pe stadionul Emil Alexandrescu se poate face incepand cu ora 18.00.
Accesul se face pe la peluza A din Aleea Grigore Ghica Voda, si pe la tribuna A din strada Toma Dumitrescu.
Organizatorii anunta ca este interzisa patrunderea la spectacol cu bauturi, droguri, substante periculoase, recipiente de sticla, aparate foto si video, obiecte contondente si arme de orice natura. Toate regulile privind buna desfasurare a evenimentului sunt tiparite pe fiecare bilet, iar achizitionarea acestuia inseamna totodata si acceptul tacit al acestor prevederi.
Marile hituri ale lui Iglesias care au cucerit publicul din toate colturile lumii vor putea fi ascultate si cantate impreuna cu publicul prezent pe stadionul Emil Alexandrescu. De asemenea, cele mai noi piese ale artistului, care deja se afla in fruntea topurilor din Spania, cele de pe ultimul sau album, ”Mexico”, vor putea fi ascultate de ieseni la acest concert. Julio Iglesias Jr, cel de-al doilea fiu al artistului dintre cei opt copii ai sai, va fi prezent la intalnirea cu publicul din Iasi.
Biletele la categoriile Golden VIP, categoria a 2-a, categoria a 3-a si in tribune sunt aproape epuizate, iar ultimele bilete la categoria VIP pot fi achizitionate cu o reducere de 18%. Acestea sunt disponibile la punctele de vanzare Vreau Bilet din Palas Mall si Iulius Mall, la Casa de Cultura a Studentilor, la Agentia Teatrala, vreaubilet.rowww.eventim.ro si la locatia evenimentului.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here