JULIO IGLESIAS s-a refăcut și va decide în septembrie data concertului din România

0
13

Julio _1 (600 x 337)Am  primit un comunicat care anunță… un anunț. 🙂  Julio Iglesias s-a însănătoșit și abia așteaptă să revină pe scenă. La începutul lui septembrie va anunța data concertului din România. Puteți citi întreg comunicatul mai jos.
 

Julio Iglesias a depasit cu bine problemele de sanatate care i-au dat peste cap activitatea artistica din ultima perioada. Avand o stare de sanatate excelenta, artistul lucreaza in prezent la finalizarea noului material discografic ce va fi lansat, la nivel mondial, pe 18 septembrie. In acelasi timp, traseaza itinerariul turneului mondial in al carui program va include si acea serie ampla de concerte, amanate din cauza interventiei chirurgicale.

Desi, programul artistului din ultima parte a anului 2015 se anunta a fi extrem de incarcat, acesta pare de neoprit si, este nerabdator sa revina pe scena pentru a-si indeplini misiunea, aceea de a le impartasi admiratorilor sai bucuria de a canta si de a le darui tuturor emotiile celor mai frumoase melodii romantice din istorie.

In contextul actual, mult indragitul artist a anuntat ca la inceputul lunii septembrie va confirma data la care va reveni in concert la Bucuresti. Astfel, asteptarea celor care iubesc muzica starului latin va lua sfarsit foarte curand, cand vor fi anuntate noile coordonate ale noului show semnat de Julio Iglesias.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here