Marius Bațu și Eugen Baboi la Psihologul muzical (ediția 757 – 1.04.2017) – Audio

0
627

Nu-i ușor să faci emisiune serioasă pe 1 Aprilie. Am lansat un concurs pentru cei care doresc să dea știri vesel-mincinoase și am avut 13 câștigători. Veți auzi numeroase piese legate de această zi, în frunte cu 1 Aprilie (Daniel Făt) , April Fool (Ronnie Lane) și April Fool (Patti Smith).
A debutat în emisiune grupul Poesis. Prin venirea în țară, într-o scurtă vizită de lucru, Eugen Baboi a întregit formula, alături de Marius Bațu, bucurându-ne cu povestiri din copilăria lor constănțeană. Eugen a venit din Canada, a ajuns apoi la Brașov împreună cu Marius și au venit apoi la R.R.A. N-a dormit de 72 de ore, dar s-a descurcat remarcabil. Cei doi au cântat, au fost extrem de tonici, au propus piese de pe albumele precedente. Au promis că vor compune curând noutăți. Au explicat de ce preferă poeziile consacraților, au propus și piese mai rar auzite cu Ben Howard, Bon Iver, Dan Mangan, Kate Tempest. Eugen ne-a vorbit despre evoluția muzicii folk, despre ce se petrece în lume cu acest gen atât de îndrăgit. Au urmat numeroase concerte în București și în țară.
După ora trei veți auzi un interviu exclusiv și poliglot cu Gianna Nannini, după care urmează Agenda pop-rock în care veți auzi piese cu Toto, Jimmy Cliff, Janis Joplin, Silvia Dumitrescu, Dream Thetre, Al Di Meola, Depeche Mode, Michael Bolton ș.a.
Topul Sentimental a aparținut solistei Annie Lennox și grupului din care a făcut parte, Eurythmics. Primele clasate au fost 1. Sweet Dreams (Are Made Of This), 2. Here Comes The Rain Again, 3. No More I Love You’s.

Audio:

Selecția mesajelor (au fost peste 400)
Eugen Baboi la Radio Romania 2017Răducan Ion Bună seara tuturor ! O desfătare şi în această noapte ! Salutări de la Sibiu.
Corina Anca Roth · Felicitări …….ma bucur. ….sa i revedem și asculta pe Poesis….
Genoveva Istrate ·  Bucurie pe câmpie! Bun venit, Poesis… poezie! Bună noapte, tuturor! Aprilie însorit și vesel!
Radu Emica Buna noapte! Ma bucur ca in adolescenta de fiecare data cand va ascult. Toate trei vocile…
Blagocci Lucian Vă salut cu mult respect și mult succes.
Arici Ţepos Două întrebări pentru dl Baboi: cum i-ar caracteriza pe canadieni? Ce muzică ascultă canadienii? Nu de alta, dar… de acolo vine Justin Bieber… s-a gândit la acest aspect? :))))))))
Gabriela Fiind atât de departe de ţară, mai are timp sau stare să citească şi cărţi în limba română sau poezii? Cum menţine legătura cu limba română?
Lorena Nu i-a tentat niciodată să cânte şi în limba engleză pentru piaţa canadiană?
Panfiloiu Claudiu ·  Buna seara tuturor, doamnelor si domnilor. Rar ne intalnim, dar cand ne intalnim, bine ne intalnim. Este o vorba perfect valabila pentru grupul Poesis. Ma bucur de fiecare data cand am ocazia sa ii aud cantand.
Ioan Iacob Remarcabilă sensibilitate. Remarcabilă sincronizare. Remarcabilă emisiune.
Marius, metalfan Îi iertăm pe canadieni pentru Justin Bieber. Până la urmă, ei ne-au dat pe Leonard Cohen, Rush, Celine Dion, Bryan Adams.
Kiss-Maxim Doina · ma bucur pentru menestrelii Lui Zaharia Stancu.
Raducan Ion · Frumoasă şi interesantă emisiune! Felicitări Poesis! Să nu vă lăsați!
Romulus Dorin · Poate vă ascultăm la „Intim” – Focşani ! Cred că stiți pe cine să contactați !? „Provincialii” – Ionuț Ungureanu!
Niko, Milano M-am întâlnit cu Gianna Nannini care a promis că până vine la Bucureşti, învaţă limba maghiară şi vine în studioul emisiunii Psihologul muzical 🙂
Cristi, Olanda, şofer de tir Vă salut de pe drum. Mai am o oră şi  ajung la Bucureşti. Este alături de mine Paul McCartney. Făcea autostopul şi l-am luat. Are chitara. Îl primiţi şi pe el în studio? Că nu ştiu unde să-l las. Eu acasă nu-l iau. Soţia mea e fan Mick Jagger şi mi-a zis că nu vrea să-l vadă pe Paul. :)))
Ionela E oficial! S-au împăcat Baniciu şi Covaci. Cântă din nou împreună! 🙂
Black Eloise Dylan asculta emisiunea şi pentru că a aflat că invitaţii n-au fost impresionaţi, dar mai ales pentru că ştie că Eugen preferă munca de studio, a zis că îi ia în deschiderea turneului lui, „Never Ending Tour”. ca să se sature! :)))))
Boogie După ce a citit cronica lui Geambaşu, Steven Wilson merge la psiholog. A zis că trebuie să se pregătească pentru a da piept cu fanii exigenţi când va împlini 70 de ani. :)))
Paula De excepţie! Mulţumesc pentru muzica bună!
Cosmin Super piesa VIP! 🙂
Olivia Am toate albumele Poesis! Le ascult mereu, sunteţi parteneri de drum lung foarte buni! 🙂
Marius Batu la Radio Romania 2017Dumitru Lupu · Va ascult cu drag!
Maria, Spania Vaaai, ce bucurie mi-aţi făcut! O ador pe Bonnie Tyler! 🙂
Niko, Milano Mi-a plăcut articolul dvs despre interviul cu Gianna! 🙂 Mi-a plăcut că, deşi aţi păţit ce aţi păţi, nu aţi avut un ton nervos. Nu vă puteţi supăra pe ea, nu? 🙂
Ana Am văzut-o la Arenele Romane! Ce seară! Sunt curioasă cum va fi la Sala Palatului! Abia aştept! Am deja bilet!
Marian Trecând peste conexiunea slabă, cum aţi caracteriza-o pe Gianna? Este un bun vorbitor? Adică, vi s-ar părea interesantă o discuţie cu ea live în studio?
Vicky Wow! Dvs chiar aţi înţeles atâtea cuvinte! 🙂
DioVasco A fost mişto interviul! 🙂 Mie mi-a plăcut! Cred că ea era pe hands-free şi de aceea s-a auzit aşa. Ea ştie şi engleză şi germană şi franceză. 🙂
Tania, Ucraina Eu m-am bucurat de interviul cu Gianna. 🙂
Aniela Super tare coverul lui Al Di Meola! Mulţumesc!
Fabian Excelent interviul cu Gianna Nannini! Mie îmi place foarte mult de ea!
Bowie-fan Vă mulţumesc pentru şansa de a asculta Eurythmics!
Paula Vă mulţumesc! Mi-am pus alarma să sune la ora 4.00 de teamă să nu ratez topul. Evident, nu am aţipit deloc. 🙂 Am cerut să o ascult pe Annie Lennox la vreo două posturi de radio private şi mi-au spus că pot difuza doar Eurythmics pentru că Annie nu are piese radio-friendly şi ceilalţi ascultători ar fi „agresaţi”. I-am întrebat dacă sunt siguri că acesta este răspunsul pe care mi-l dau… Am zis că e o greşeală… Dar au confirmat: asta au vrut să spună.
Fiona Foarte tare piesa cu M Bolton! 🙂
Luca Mi-a plăcut Bolton!

sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here