JURNALE DE P.A.E. 24.07- 31.07.

0
23

Nicu AlifantisEdiția 50 din 24.07 cu Nicu Alifantis. O ediție specială și extrem de bogată. Lansare de carte, de CD. Țara de unde vin…versuri, partituri, o minune editorială. ”45 Poeme la întâmplare” cu ilustrații de Răzvan Luscov. Dacă mă iau după un reach de aprope 20.000, deduc că lumea s-a bucurat de prezența lui Nicu. Peste 100 de comentarii înseamnă mult într-o zi de foc a lunii iulie. Și era marți. Am observat că această ediție s-a bucurat și de o distribuție serioasă așa că vă mulțumesc!

Ediția 51 din 25.07. cu Florentin Milcof (video)Miercuri fiind, am stabilit o întâlnire video cu Florentin care cântă des, mult și peste tot în țară. L-am prins între drumuri și am profitat. Despre comentariul, cronica muzicală, presa de profil, lista neagră, Cerbul de Aur, despre Othello și multe altele.Am avut și un mic incident la final, dar nu vă spun tot. Vedeți și dați share, dacă nu vă este prea greu!

Ediția 52 din 31.07. Singur cu VOI TOȚI! Un experiment plăcut pentru mine. Am mulțumit în direct pentru urările de ziua mea. Am prezentat cadourile primite, pentru care mulțumesc și aici! Am sperat să pot dialoga cu alți sărbătoriți ca Mircea Baniciu sau Carmen-Victoria Bârloiu , dar n-a mers. Tehnologia s-a opus. Am făcut un oarecare exercițiu de imagine, ușor narcisic, dar pragmatic. Am răspuns la peste 1000 de mesaje private, om cu om. Am avut cârcei la degete, așa că am găsit această soluție, a vlogului. Am discutat despre concertele de la noi, despre articolul scris de Iulia, despre plăcuța cu iubiri orale pentru pesede, despre ce s-a scris în presă luni-marți ș.a.m.d.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here