JURNALE DE P.A.E. 29.05-5.06.

0
74

Alex Ichim la Foc de PAE 2018
Alex Ichim

Nu credeam că merge așa de repede. Am ajuns la 30 de ediții. Nu pot să spun că avem creșteri spectaculoase de vizualizări sau  de ”reach” ,dar acumulările sunt plăcute, iar fidelizarea se conturează. Poate că va fi nevoie de niște sponsorizări, de mai multe share-uri din partea celor care țin la acest vlog altoit cu talk-show. Important e că suntem printre puținii care facem asta absolut live și perfect interactiv. Citesc toate mesajele. Vă rog să scrieți și înainte de întâlnire, pentru a afla ce teme vă macină, ce invitați v-ați dori (să fie, eventual, unii care nu pot veni noaptea în emisiunea radiofonică).
Pe 29 mai (ediția 27 cu 1400 views și peste 4000 de reach) am fost singur cu voi. Am abordat mai multe subiecte, de la soarta și definiția acestui vlog, la cronica de concert Alina Manole, la rolul P.R.-ului, la sport ș.a.m.d.
Pe 31 mai (ediția 28 cu 1600 views) l-a avut invitat pe Alex Ichim de la Radio Romantic unde este chiar playlist manager. Am început mai târziu din cauza căldurii de peste zi. Aveți discuții aplicate despre muzica de la radio, despre playlist, despre rolul unui DJ de radio, cum se pregătește un profesionist pentru evenimente.
Pe 5 iunie (ediția 29) a fost cu noi Costin Petrescu , baterist și arhitect de mare valoare,  plecat de peste trei decenii în Franța. Tocmai se lansa cartea sa, în dialog cu Nelu Stratone, ”Între Phoenix și…Le Corbusier”. Multe repere din istoria pop-rock  și câteva considerații despre arhitectură.
Pe 5 iunie a fost și ediția 30 cu un invitat italian, Mauro Pina. Un debut spectaculos, care ar merita mai multă atenție. Măcar de aici încolo. Chiar dacă eu nu prea știu italiană, m-am străduit să mă înțeleg cu el. Pentru mine a fost o surpriză plăcută! Omul e iubitor de muzică adevărată, de muzică a anilor 60-80, susține două concerte de club, unul la București, altul la Ploiești.La plecarea artistului din Como și a însoțitorilor săi ploua torențial, așa că a trebuit să găsim un taxi pentru ei. N-a fost ușor!
 
 
 
 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here