JURNALE DE P.A.E. ÎN PERIOADA 7.06-19.06

0
60

Mugurel Vrebete la Foc de PAE 2018Ediția 31(7.06) l-a avut musafir pe Mugurel Vrabete, care se pregătea de lansarea cărții ”De la Basorelief la Holograf…un basist de excepție”. Este vorba de un dialog cu Nelu Stratone. Editura Casa de Pariuri literare ne oferă tot mai multe surprize plăcute și esențiale.Mugurel a un ponderat, care analizează atent fenomenul muzical. Aveți ce afla.

 
Ediția 32 (11.06) m-a găsit singur, într-o zi de luni, care pare mai bună decât marți. Am avut număr foarte  mare de share-ri și reach. Teme calde au fost legate de Simona Halep, de filmul TVR legat de presupusele adevăruri despre Costinești, Telekom și mod de relație cu publicul consumator.

 
Ediția 33 (12.06).A revenit Cristian Pătrășconiu, care a promis că vine cu cărți și recomandări. A adus 11 apariții editoriale, exact câți jucători are o echipă de fotbal. Nu putea lipsi nici subiectul C.M. mondial din Rusia. Cristi a vorbit despre cărți, despre lansări, despre autori. Un om cu realizări importante în zona interviurilor celebre, cu oameni valoroși. Va reveni curând. Am arătat și vinilul Costinești Rock editat în 1988 pentru cei care nu știau că a existat așa ceva.

 
Ediția 34 (14.06) De data asta fotbalul a fost temă centrală. Adrian Boingiu, antrenorul naționalei U19, care a eșuat după o serie importantă de succese în fața Ucrainei. Adrian mi-e prieten din anii 80 când ne-am nimerit amândoi cu locurile de muncă la Alexandria. E un om cu mare experiență fotbalistică așa că a avut ce povesti și comenta. Am încercat un experiment tehnic, așa că e posibil ca imaginea să nu fie prea bună. RCS/RDS a avut probleme de trafic  și n-am avut soluții. Ne pare rău că n-a mers 100%. De auzit, se aude!

 
 
Ediția 35 (18.06) Un experiment declarat într-o zi de luni.Vrem să avem dialoguri video-video cu cei de acasă. Am vorbit despre multe subiecte, dar a contat că am reușit parțial dialogul video cu unii. Tema principală lansată a fost raport copil-tată. Subiectul va fi reluat cu siguranță.Am ajuns și la problema  conceptelor țigani-romi! Nu ne-am lămurit încă! M-am lăudat că am devenit unchi din nou!

Razvan Toma
Razvan Toma

 
 
Ediția 36 (19.06). M-a vizitat jurnalistul-inginer Răzvan Toma. Este mare iubitor de muzică și sport, fiind colaborator permanent la 100 % Sport, o revistă de bună calitate. Un documentarist cu viață specială, cu 4 ani în Algeria și multe de povestit.Veți afla și traseul lui profesional și faptul că este singurul care a înțeles că-mi plac clătitele și mi-a adus o porție mare creată de el, prin muncă dreaptă. Mulțumesc și aici. Firește că am vorbit și despre Campionatul Mondial și numeroasele surprize in primele zile.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here