K.K. Downing: „E greu să-mi imaginez cum ar arăta lumea fără Judas Priest”

0
39

sursa: Classic Rock Magazine
sursa: Classic Rock Magazine

K.K. Downing, fostul chitarist al formației Judas Priest, a declarat că este greu să își imagineze cum ar arăta lumea fără Priest, trupă ale cărei baze le-a pus în 1969 la Birmingham.
 
După ce a decis să se retragă din activitate în 2011, KK a fost înlocuit de Richie Faulkner. De atunci KK a ieșit din viața publică, împărțindu-și timpul între familie, golf și muzică.
Recent, KK Downing a declarat pentru „That Metal Show” (VH1): „După ce mi-am anunțat retragerea, am mai apărut pe câteva albume… am avăut câteva solo-uri. Nu a fost cine știe ce, dar am ajutat câteva trupe aflate la început de drum. Îmi plus, mi-am antrenat degetele. Sincer, mă bucur că îmi pot pune ordine în viață după atâta timp. Mă bucur să văd în sfârșit cum se schimbă anotimpurile în Marea Britanie. Mă bucur și că pot petrece timp alături de familia mea. Pentru mine este foarte bine. Mă întreabă oamenii dacă nu-mi lipsește viața de turneu, dacă nu mi-e dor să urc din nou pe scenă… Dar parcă ieri am coborât de pe scena din Japonia în 2011. Timpul trece foarte repede, mai ales după ce treci de o anumită vârstă”.
 
Chitaristul a păstrat o relație bună cu foștii colegi, care au lansat primul album fără KK anul trecut, „Redeemer Of Souls”, și se gândesc deja la un nou proiect. „De când am părăsit trupa, foștii mei colegi au fost foarte ocupați. Mă bucur că mașinăria Priest merge în continuare. Mi-e greu să-mi imaginez cum ar arăta lumea fără Judas Priest. Cred că băeieții fac o treabă foarte bună! Mă bucur că Richie s-a integrat permițând astfel trupei să meargă mai departe. În ceea ce privește albumul cel nou, nu l-am ascultat în întregime, dar o voi face cu siguranță”, a declarat KK Downing.
 
Judas Priest & Helloween 1 iulie 2015 (388 x 555)Vă reamintim că Judas Priest va susține un concert la Romexpo din București pe 1 iulie. În deschidere: Helloween.
Biletele costă 130 (Zona B), 190 (Zona A) sau 270 lei (Golden Ring), în funcție de distanța față de scenă. Se pot cumpăra online pe eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.
Organizator: Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here