La cererea publicului, Florin Piersic Jr susține două spectacole la Teatrul Național (28 decembrie)

0
13

Florin Piersic Jr 28 decembrieZilele dintre Crăciun și Revelion pot fi petrecute împreună cu familia sau prietenii, într-un mediu relaxant în care umorul fin reprezintă cel mai savuros ingredient al unei seri reușite. Iubitorii de teatru din capitală au optat deja pentru ”Freak Show”, spectacolul programat luni, 28 decembrie la Sala Pictură a Teatrului Național București, de la ora 20:00. Întâlnirea propusă de îndrăgitul actor s-a bucurat de succes, rezervările și biletele puse în vânzare s-au dovedit a fi insuficiente. Astfel, la cererea publicului, one-man show-ul ”Freak Show” va fi prezentat publicului spectator, și la matineu.
Noua reprezentație a spectacolului ”Freak Show” va avea loc luni, 28 decembrie, la Sala Pictură a Teatrului Național București, începând cu ora 17:00. Persoanele interesate își pot procura biletele de la casa de bilete a Teatrului Național București, de la Librăria Mihai Eminescu, și online pe www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.startickets.ro. Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, 30 lei la Cat.II și 50 lei pentru Cat.I.
Realizat după un material scris de Florin Piersic jr, în regia și interpretarea sa, FREAK SHOW este un one-man-show unic în România, un spectacol dinamic, gândit astfel încât să țină publicul cu sufletul la gură, timp de două ore. Cei prezenți vor avea ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă. Miliardar de carton, muncitor pe șantier, bancher, pensionar, producător de film sau profesor – acestea sunt doar câteva dintre cele 13 personaje pe care Florin Piersic jr le aduce în lumina reflectoarelor.
Premiera absolută a spectacolului a avut loc pe 7 decembrie 2013.
În 2014, FREAK SHOW a participat ca spectacol invitat la Festivalul Internațional de Teatru (Sibiu), Festivalul de Teatru Nou (Arad – Teatrul Clasic), Gala Star (Bacău), Gala FESTCO (București – Premiul Special al Juriului, secțiunea Off), Festivalul Ideo ideis (Alexandria), Zilele Humorului (Gura Humorului), Festivalul Butterfly Effect (Galați).
FREAK SHOW a fost prezentat cu succes publicului român din Germania (Koln), Canada (Toronto, Calgary, Ottawa, Moreal), Belgia (Bruxelles – Centrul Cultural BOZAR), Franța (Toulouse – Theatre de la Comedie), Marea Britanie (Londra – Leicester Square Theatre) și a primit aplauze îndelungi din partea spectatorilor care au umplut sala Operei Naționale din Timișoara.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here