La cererea publicului, o noua reprezentatie RHYTHM OF THE DANCE la Bucuresti, de la ora 17:00

0
27

RHYTHM OF THE DANCE 27 aprilieCampionii mondiali ai dansurilor irlandeze vor sustine, la cererea publicului bucurestean, nu una, ci doua reprezentatii ale impresionantului show ce va avea loc in capitala pe data de 27 Aprilie 2015, la Sala Mare a Teatrului National. Cele doua momente artistice vor putea fi urmarite de catre bucuresteni de la ora 17.00, respectiv 20.00.

Desi initial organizatorii programasera o singura reprezentatie – pentru data de 27 Aprilie 2015, ora 20.00, ca urmare a vanzarilor mari si a cererii publicului care solicita bilete la categorii de pret epuizate, organizatorii au fost convinsi sa mai programeze inca un spectacol: pe langa reprezentatia deja anuntata, Rhythm Of The Dance va mai sustine inca una, in aceeasi zi, de la ora 17.00.

Show-ul Rhythm Of The Dance, ce constituie un fenomen in intreaga lume, si-a castigat milioane de fani, marcand o noua era in divertismentul irlandez! Echipa Rhythm Of The Dance, ce este formata din trei tenori, un band de muzicieni traditionali si zeci de dansatori talentati – campioni mondiali la dans irlandez, pregateste un spectacol fascinant, pe care l-au vizionat deja cinci milioane de persoane din peste 50 de tari. Rhythm Of The Dance descrie calatoria celtilor de-a lungul timpului prin intermediul muzicii si al dansului.

Biletele pentru noua reprezentatie (de la ora 17.00) nu vor avea aceleasi preturi ca si reprezentatia de la ora 20.00. Preturile reprezentatiei de la ora 17.00 variaza intre 100 si 200 de lei – in functie de pozitionarea in sala, spre deosebire de reprezentatia de la ora 20.00, ale carei preturi variau intre 100 si 300 de lei!

Pentru reprezentatia de la ora 17.00 de la Bucuresti, biletele au urmatoarele preturi:

– 200 lei (Categoria VIP)

– 150 lei (Categoria 1)

– 100 lei (Categoria 2)

Biletele se gasesc din data de 7 Aprilie 2015 in reteaua BILETOO, la Teatrul National Bucuresti, in Librariile Librarium si Eminescu, la magazinele Flanco, Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro

~~Cele 2 spectacole „RHYTHM OF THE DANCE”, prezentate de Compania Nationala de Dansuri a Irlandei vor avea loc pe 27 Aprilie 2015 la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti! Turneul National „RHYTHM OF THE DANCE” va trece si prin Constanta, Suceava, Iasi, Brasov, Cluj, Timisoara, in perioada 24-30 Aprilie 2015.~~

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here