Les Elephants Bizarres lansează single-ul „Girls Gone Wild” pe 24 aprilie, la club Colectiv

0
44

Les Elephants Bizarres 24 aprilieFormatia Les Elephants Bizarres se intoarce la Bucuresti, in club Colectiv, petrecerea de pomina ce va avea loc pe 24 aprilie marcand si lansarea noului single al trupei, Girls Gone Wild.
 
Dupa albumul Zoologic, baietii bizari sunt gata sa prezinte publicului o noua piesa. Girls Gone Wild este prima colaborare cu echipa HaHaHa Productions si anunta venirea unui nou album programat pentru sfarsitul acestui an.
 
Les Elephants Bizarres este o trupa care intotdeauna a cautat sa aduca ceva neprevazut in aparitiile si prestatiile sale live, iar evenimentul din Colectiv va fi ocazia perfecta pentru public sa ii vada pe baieti in noua formula, „cea mai buna de pana acum”, dupa spusele lor.
 
Trupa si-a consolidat imaginea, 2015 aducand un nou logo, un site updatat, elefantii lansand la inceputul acestui an si propriul shop de merchandise (http://leselephantsbizarres.com/shop/) de unde fanii au de unde alege tricouri bizare, create pentru a reflecta personalitatea fiecarui membru al grupului.
 
Despre evenimentul din Colectiv, membrii Les Elephants Bizarres spun ca: “o sa fie o petrecere bizara, cu invitate surpriza, o noapte despre care se va vorbi multa vreme, o noapte linistita de primavara in care girls WILL go wild”.
 
Biletele pentru concertul din 24 aprilie, din club Colectiv, sunt disponibile la pretul de 15 de lei, pe myticket.ro si iabilet.ro, si 20 de lei la intrarea in club, in seara evenimentului.  Iar pentru ca seara de 24 aprilie este una in care girlsgowild, elefantii au pregatit un pret special pentru fetele care vor veni in grup de minim cinci: 69 de lei biletul de grup, la intrarea in club.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here