La PRO TV, o golăneală-n fundul gol. N-avem minte, AVEM "DECÂT" TALENT!

0
70

romanii au talent aArticol preluat de pe site-ul mariustuca.ro
Într-o minunată zi a vieților noastre, vineri, pe înserate, la ora la care copiii încă n-au pus geană pe geană, românii stăteau cu sufletul la gură așteptând să vadă pogorându-se în ochii lor talentele compatrioților…
Și nu s-ar fi întâmplat mai nimic, searbădul cotidian acaparând și emisiunea cu pricina difuzată de PRO TV, dacă pe ecranele românilor n-ar fi apărut un cur, pardon, un fund, pardon, un dos!
E ciudat că la vremea la care Codul Penal, chiar și-n forma sa cea mai actualizată, încă mai pedepsește exhibiționismul, adică despuierea în public, o televiziune găsește de cuvință să-și distreze telespectatorii cu un astfel de spectacol, dar, nu-i așa, se va vorbi despre asta, va fi audiență, vor fi bani, va fi profit. Grobianul s-a ascuns bine în haina protestului, dar chiar și-așa, n-avea ce căuta la ora de maximă audiență în văzul tuturor.
În afara încasărilor, mai contează altceva?
Normal că nu! Nonșalant PRO TV adaugă cu bună știință și acest spectacol celorlalte manifestări cu care a găsit de cuvință să „înfrumusețeze” viața telespectatorilor săi „Știrile de la ora cinci”, manelizarea emisiunilor, crearea unor pseudo-modele pentru mai tânăra și din ce în ce mai needucata noastră tânără generație.
Se va spune că împotriva unui astfel de incident există dictatura telecomenzii, eliberarea de spectacolul grotesc fiind la îndemâna fiecărui telespectator, dar ce facem cu dictatura bunului gust, cea pe care ar fi trebuit să o aplice televiziunea în cauză sau celelalte televiziuni, ce par a fi angrenate într-o Daciadă a testării limitelor penibilului?
 
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://www.mariustuca.ro/mass-media/25821-la-pro-tv,-o-gol%C4%83neal%C4%83-n-fundul-gol-n-avem-minte,-avem-dec%C3%A2t-talent-video

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here