LA TENIS NU E „GROOMING PROCESS”? 11.03.

1
81

MÂNĂSTIRE ARE SCĂPĂRI POZITIVE

Mânăstire salvează seara de duminică cu doi invitați valabili, Sabin Orcan și Oreste. Din păcate e o excepție. Dragnea aspirantul la funcția de dictator, îl atacă zilnic pe Iohannis. Toader a primit ultimatum de la Daddy. Revine în politică Doru Ioan Tărăcilă, ne spun cei trei din studio. Politica de cadre e circulară. Revin tioți, totul e să fie răbdare.

SPORT MULT ȘI UNEORI BUN

Simona Halep a făcut un joc destul de dificil cu o adversară necunoscută din Ucraina. În final a câștigat cu 7-6, 7-5 și merge mai departe la Indian Wells. Are un public excelent și acolo! Ar fi păcat să nu urce până-n finală.

Craiova a bătut acasă, dar nu m-a impresionat cu nimic. Astra merita cel puțin un egal. Kovacs n-a dat un 11 metri clar pentru oaspeți. Adr. Porumboiu a confirmat că era henț evident în careu. Arbitrul nu are nicio scuză. Publicul se menține entuziast la Craiova.

Ana Maria Popescu a venit cu un trofeu important de la Budapesta. Spadasina a vorbit coerent și aplicat la Aeroport. DigiSport1 a dat la matinal (pe 11.03). Remus Răureanu, jurnalist la GSP, remarca faptul că astfel de sportivi merită banii publici investiți. S-a exprimat confuz. Merită toți banii din lume, pentru că e de Top 10 de ani de zile într-un sport individual. Am apreciat faptul că susține și el un salariu mare pentru Cristina Neagu, dar care joacă într-o echipă. Care pierde, care ratează obiective (fie la club, fie la Națională), care riscă să rateze și Final Four. Tocmai pentru că Neagu nu joacă, fiind la recuperare.

Tenis spectacol la băieți. Wawrinka și ungurul Fucsovics. Greșeli inimaginabile, schimburi intense, răsturnări spectaculoase, multe mingi de meci anulate 3,30 de joc, public surexcitat 6-4, 6-7,7-5. Trebuia să se termine egal dacă se putea…

LA TENIS NU E „GROOMING PROCESS”? (e un fel de pamflet, nu-i așa?)

De ce sunt lăsați să se apropie de adulți semi-îmbrăcați atâția copii? Fete și băieți (minori) de mingi sunt împinși în lumea asta perversă a sportului. Oare când se vor lua măsuri și să apară adulți de mingi? Ce face Protecția Copilului, ce fac marile publicații americane și britanice? De ce e permisă această apropiere nefirească cu semi-nudități permanente, cu mutiple simboluri falice (vezi racheta de tenis) ș.a.m.d. Să dezvolt?

CE ESTE „HAIOS” PENTRU D. FILOTI?

Te aștepți ca măcar cuvintele de stradă să fie știute de marii jurnaliști. Pentru Dan Filoti( ”șușotel oftat”), haios este să nu avem săli de sport pentru handbal, scrimă, tenis, deși avem sportivi de nivel mondial. Vă dați seama ce ar înseamna nasol sau nașpa pentru el:

CIRCULĂM PRINTRE CANALE

*La Realitatea se discută, măcar duminică seara, despre scrisoarea mizerabilă a lui Toader, publicată pe bani la Financial Times. A apărut în spațiul publicitar. Kovesi este acuzată iar.* Cazul familiei Cozma cum a ajuns? Din mafioți au devenit victime datorită noilor orientări ale DNA?  * Alt subiect greu este cel al secuilor. 2000 de oameni au demonstrat pentru autonomia Ținutului Secuiesc. * 10 martie, au trecut 7 luni de la protestul din Piața Victoriei. Nu s-a găsit niciun responsabil pentru abuzurile jandarmilor…Ce spuneați? Avem Justiție? *

Din păcate este și un avocat dubios, din gașca antenelor…un alunecos, antipatic și arogant Dulgheru parcă…! Ioana Dogioiu îl mai pune puțin la punct. Ba chiar și Cristian Diaconescu, dar o face prea elegant. Avocatul a reușit să deturneze discuția, așa că și-a făcut datoria! Nu pot să cred că-l invită Rareș Bogdan.

Digi24 a luat-o la vale. După ce a pierdut pe drum 3-4 realizatori, moderatori buni, acum l-a făcut dus pe Radu Paraschivescu. Limba română și cartea deranjează. Un canal de știri,o rețea bogată ca RCS/RDS n-a găsit un sponsor? Sau editurile nu pot finanța o astfel de rubrică vitală? Apoi la știrile de dimineață, am văzut un lung moment cu un discurs antieuropean, populist al lui Dragnea (necomentat), apoi un extras dintr-un atac al pușcăriabilului Vâlcov la adresa BNR…am renunțat.

*Mai bine văd de trei ori știrea de la B1TV care zice că oamenii sunt obligați să rezolve problema cu WC-urile din curte. Trebuie să dispară!

*TVR1 permite orice atac fără argumente. ” Macovei, procuror comunist, n-are ce declarații să facă” afirma un invitat la 10,45. Dar a fost ministru al justiției, preciza gazda. Pe băiatul guraliv, cocoțat pe scăunel nu-l interesa. Firește că e din PSD, deși nu scrie pe ecran. Apoi este atacată Raluca Prună, un alt fost ministru al justiției. Din păcate gazda, de regulă promptă, acum a permis aceste derapaje jegoase. Probabil că e ordin pe unitate! Era și un al doilea invitat, dar l-am auzit doar 30 de secunde.

Despre reality-show-uri gen Ferma nu pot scrie pentru că nu rezist mai mult de 3-5 minute. Promiscuitate, vorbe grele, puține și șchioape. Pseudo-vedete care conspiră unele contra altora. Nasol!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

  1. Kozlova Nu este chiar asa necunoscuta. Plus inaintea meciului cu Halep, a venit din calificari si a cistigat impotriva unor jucatoare foarte bune: Sasnovich si Siniakova. De asemenea, Halep a spus ca nu mai jucase cu ea si i-a fost greu sa se adapteze. Nu e o scuza pentru nivelul ei, dar, repet, Kozlova nu este necunoscuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here