La UNTOLD și NEVERSEA 2021 intrarea e posibilă cu certificat de vaccinare COVID-19 sau test negativ

Articol preluat de pe site-ul Realitatea

0
144

La UNTOLD și NEVERSEA 2021 intrarea e posibilă cu certificat de vaccinare COVID-19 sau test negativFestivalurile Neversea și Untold se vor desfășura în acest an în condiții speciale! Iubitorii de muzică live vor putea participa în vara lui 2021 doar pe baza dovezii vaccinării COVID-19 sau a unui test negativ COVID-19.

Organizatorii Untold și Neversea 2021 au anunțat vineri că intrarea la festivalurile din se va face , cel mai sigur, pe baza certificatului de vaccinare sau a unui test COVID-19, de anticorpi sau rapid.

Aceștia spun că, deși, mai multe țări europene se află în acest moment în carantină din cauza înmulțirii infectărilor cu noul coronavirus, există posibilitatea de participa, în această vară, la concerte și festivaluri mari. La începutul lunii și celebrul DJ David Guetta vorbea despre deschiderea pieței de evenimente live cu condiția dovezii vaccinării sau a unor teste negative COVID-19.

Organizatorii Untold și Neversea au propus deja autorităților trei soluții pentru participarea publicului: dovada vaccinării, dovadă anticorpi sau rezultat negativ la un test rapid COVID-9, pentru că măsura distanțării sociale ar fi imposibil de respectat, mai spun aceștia.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.realitatea.net/stiri/ultimele-stiri/anunt-de-ultima-ora-pentru-festivalurile-untold-si-neversea-2021-intrarea-posibila-cu-certificat-de-vaccinare-covid19-sau-test-negativ_602ff8377b1607366a42ded2?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here