LĂMURIRI DIN FOTBAL

0
80

fotbal
La Fotbal Club, moderat de Radu Naum, a intervenit telefonic Alex Chipciu şi a lămurit unele aspecte preluate de presă distorsionat dintr-un interviu acordat de el la DigiSport. Gabi Balint şi Duckadam erau în studio. S-au făcut precizări legate de opinii şi critici. Naum a perceput ironie şi acolo unde nu era. E semn că gândeşte tendenţios. Parţial şi-a recunoscut această abordare. Andrei Vochin se referă la cifrele statistice ale lui Chipciu care arată că per total a fost peste medie. Fotbaliştii trebuie să accepte şi urmările gloriei, să suporte şi unele dezavantaje ale statului de vedetă. Să te exprimi exclusiv în teren e o.k., dar fă-o mereu nu doar o singură dată în 5 meciuri! * Edy Iordănescu a rămas supărat pe arbitrii finalei, care ar fi ajutat Steaua…De data asta  consider că Naum a fost aproape corect. Nu înţeleg de ce crede că e normal ca Gâlcă să fie întrebat după fiecare meci dacă stă sau pleacă! Omul a spus clar că nu ţine de el. Dacă ziariştii au cojones să-l întrebe pe cel care decide. De ce aş vrea eu să ştiu meci de meci ce spune Gâlcă, odată ce omul a afirmat clar poziţia lui de la venire?  Duckadam a făcut o subliniere corectă. Gâlcă a fost antrenor principal pentru prima oară în prima ligă. I se cere prea mult. Dacă nu pierdea trei oameni esenţiali, titlul şi celelalte Cupe îi reveneau la pas. Faptul că e un introvertit care nu ţopăie, nu stă la fotografiile de grup cu echipa, are sigur explicaţii, dar nu aşa le vom afla…Poate niciodată!
CFR Cluj a primit cele 24 de puncte de TAS. Astfel clasamentul se schimbă radical. CFR ajunge pe locul 3! Clujenii nu pot juca în Cupele europene din cauza insolvenţei.
La Sport.ro se aud multe strigături (cu e Ioana Moldovan sunt şi la propriu!). Mitică Dragomir afirmă că Steaua va lua titlul, că e inadmisibil ce face Liga Profesionistă de când a plecat el de acolo. Dealtfel şi O. Ioaniţoaia a subliniat în GSP absenţa sfidătoare a preşedintelui Ligii, Gino Iorgulescu, de la propria festivitate!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here